Coral Strand Hotel

Uvek ste dobrodošli da uživate u nezaboravnom odmoru sa Coral Strand hotelom! Rajski mir daleko od svakodnevne rutine i samo 2 metra od talasa Indijskog okeana.

Coral Strand 9 Lokacija

Hotel je idealno lociran na plaži Beau Vallon, uokviren tropskim brdima i Indijskim okeanom sa divnim pogledom na kristalne vode okeana. Približno vreme vožnje do međunarodnog aerodroma Sejšeli je oko 30 minuta.

Coral Strand 2 Smeštaj

Sve hotelske sobe su opremljene svime što vam je potrebno za udoban odmor, uključujući prostrani balkon ili terasu sa neverovatnim pogledom na bele peščane plaže i plavi okean. Postoji 6 tipova soba: Standard, Standard Ocea View, Silhouette Honeymoon, Superior, Superior Ocean Vview i Penthouse, Svaka soba je opremljena priborom za pripremu čaja i kafe, IPTV-om sa međunarodnim kanalima, univerzalnim utičnicama i besplatnim Wi-Fi internetom.

Seychelles Usluga

Započnite dan doručkom sa pogledom na okean u Island Trader-u. Večerajte u gurmanskom restoranu Mahek, koji služi autentičnu indijsku kuhinju, ili posetite Coral Asia, poznatu po najboljem sušiju i sašimiju. Uživajte u zalasku sunca iznad okeana iz Ocean Deck bara. Dva puta nedeljno svi gosti hotela su pozvani da posete „astronomsku opservatoriju“ koja se nalazi na krovu glavne zgrade i da odatle posmatraju zvezdano noćno nebo.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

Savet eksperta

Džinovske kornjače žive na samo nekoliko mesta na svetu, a na Sejšelima su zaštićene zakonom. U hotelskoj bašti ćete naći 3 džinovske kornjače. Deca dobijaju priliku da ih maze i hrane. Zabavno je posmatrati ovog praistorijskog džina kako polako hoda i pomera stene teške preko 100 kg.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika