Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Odsenite u prostranim privatnim vilama u jedinom rizortu na ostrvu Silhouette, čiju površinu od čak 93% zauzima nacionalni park. Okruženi parkom Silhouette Marine, doživite tropski raj smešten između belih peščanih plaža i šumovitih planina. Uživajte u šetnji kroz prašumu i doživite zadivljujuće ronjenje u ronilačkom centru Labriz.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa Lokacija Lokacija

Rizort se nalazi na ostrvu Silhouette, nacionalnom parku koji se smatra jednim od najvažnijih svetilišta biodiverziteta Indijskog okeana. Treće po veličini ostrvo na Sejšelima, nalazi se 20 km severozapadno od Bel Ombra. Transfer je dostupan brodom ili helikopterom.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa Smestaj Smeštaj

Odsednite u jednoj od prostranih vila i izaberite miran vrt, lokaciju na plaži ili pogled na džunglu. Izaberite vilu sa bazenom za vrhunsku privatnost. Sve vile imaju spoljni kišni tuš, privatnu terasu i kadu za savršeno tropsko iskustvo.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa Usluga Usluga

Usporite tempo ili pojačajte adrenalin. Od ronjenja sa pet zvezdica do planinarenja u tropskoj prirodi, rizort nudi aktivnosti koje odgovaraju vašem stilu. Krenite na obilazak brodom, pecanje, vožnju kajaka, ronjenje, snorkeling, vođenu pešačku turu ili pustite da vaš um pobegne, a telo opusti u ovoj prelepom ostrvskom spa centru okruženom prirodnim granitnim stenama. Doživite lokalne ukuse i internacionalna jela u jednom od 7 restorana rizorta.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

Savet eksperta

Rezervišite jednu od vođenih tura rizorta, na primer Grand Barbe – tura kroz divljinu do visoravni Grand Barbe sa kilometrom netaknute bele peščane plaže, gde možete da se opustite uz neke od najstarijih stanovnika ostrva – džinovske kornjače.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika