Kempinski Seychelles Resort

Smešten u južnom Maheu u Baie Lazare, Kempinski Seychelles Resort je spektakularno utočište koje nudi razne sadržaje i aktivnosti.

Kempinski Seychelles Resort 2 Lokacija

Kempinski Seychelles Resort je savršeno lociran, na samo 30 minuta od međunarodnog aerodroma, na jugozapadnoj obali Mahe, najvećeg ostrva na Sejšelima. To je idilična baza iz koje možete istražiti različite atrakcije koje ostrva mogu da ponude; od ronjenja u koralnim vrtovima do razgledanja glavnog grada Viktorije.

Kempinski Seychelles Resort 6 Smeštaj

Okruženi tropskom prirodom, uživajte u zadovoljstvima ostrvskog života u hotelskim sobama i suite-ovima. Sobe su veličine 42 m2 sa elegantnim enterijerima i pogledom na vrt ili more, ili možete izabrati One Bedroom Suite sa pogledom na brdo ili more, ili luksuzni Premier Suite od 112 m2.

Kempinski Seychelles Resort 8 Usluga

Kempinski je strastven prema hrani; kvalitetni, autentični i ukusni sastojci su bezgranični. Uživajte u vrhunskim restoranima dostupnim u Kempinski Seychelles rizortu i probudite svoja čula usred mirisnih aroma i spokoja Kempinski Spa centra, savršenog utočišta za opuštanje i prepuštanje Sejšelima.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

Savet eksperta

Posetite hotelski spa centar i prepustite se energičnom tropskom osvežavanju tela specijalno kreiranom za vas. Tretman uključuje izbor senzualnog Frangipani pilinga za telo ili masaže stopala organskim karite maslacem, nakon čega sledi masaža celog tela kokosovim uljem toplim kokosovim uljem i zagrejanim kokosovim ljuskama u trajanju od 80 minuta. Završite 10-minutnom masažom glave opuštajući um i telo.

Cena po osobi 178 evra
Cena po paru 338 evra

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika