Anantara Maia Seychelles Villas

Mir i privatnost. Mesto gde zaista možete biti ono što jeste. Otkrijte luksuz na ostrvu Mahe na Sejšelima. To je privatni raj prepun palmi, bujnih tropskih vrtova i potpune slobode. Uđite u rizort i ostavite svet iza sebe.

1014_ms2_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na izolovanoj plaži i okružen vrtovima, Maia se nalazi na privatnom poluostrvu na zapadnoj obali ostrva Mahe na Sejšelima, 20 km od Viktorije i 10 km od međunarodnog aerodroma Sejšeli.

1016_ms4_orig-1.jpg Smeštaj

Osam Ocean Front vila, tri Ocean View vile, 11 Ocean Panoramic vila i osam Maia Signature vila (jedna sa sopstvenom privatnom plažom) su predivno ukrašene toplim zemljanim tonovima, tajlandskom svilom i tikovinom, upotpunjene spektakularnim pogledom na okean. Svaka ima prostranu spavaću sobu sa TV-om, DVD-om i iPod stanicom i La Prairie toaletni pribor. Napolju je privatni bazen veličine 8×4 metra. Susedni gazebo sa velikim krevetom i šankom je savršen za obedovanje na otvorenom ili privatne spa tretmane.

1015_ms3_orig-1.jpg Usluga

Odvojite vreme da uživate u laganim šetnjama i romantičnim večerama na pesku ili pozajmite kajak i opremu za ronjenje da biste istražili okean. Uživajte u nekim od najneverovatnijih kuhinja na Sejšelima u restoranu Tec-Tec. Kuvar i somelijer će sa zadovoljstvom napraviti meni po vašem ukusu. Pobegnite od dnevne vrućine i uputite se u Spa La Prairie, oazu mira, gde vam preporučujemo da isprobate Gentle Soul masažu. Maia je pogodna za porodice i deca se tretiraju kao veoma važni gosti.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika