MAIA Luxury Spa

Cvrkut prtica. Žubor vode koja pada niz granitne stene prekrivene mahovinom. Šum lišća na blagom povetarcu. Doživećete potpuni spoj sa prirodom u MAIA spa centru.

maia spa Lokacija

Maia Luxury Resort & Spa se nalazi na privatnom poluostrvu na ostrvu Mahe na Sejšelima, gde pesak plaže Anse Luis zapljuskuju talasi toplog Indijskog okeana. Ovo je privatni raj ispunjen palmama, bujnim tropskim vrtovima sa politikom apsolutne diskrecije koja osigurava potpunu slobodu.

4098 Maia Spa 1 Orig Usluga

Tri pojedinačna, privatna paviljona na otvorenom odvojena su jedan od drugog prirodnim formacijama stena. Svaki prostrani paviljon od 120 m2 ima svoju baštu, svlačionice i tuševe. Pored terapije svetske klase i kozmetičkih tretmana, visoko obučeno osoblje može vam ponuditi i sesije joge i Qi Gonga. Fitnes centar poseduje najnoviju „Excite“ opremu i Kinesis zid. Profesionalni terapeuti nude masaže i asortiman paketa, uključujući specijalne tretmane samo za decu, kao što su obloge od lista banane sa hidratantnim gelom za opekotine od sunca.

maia spa1 Tretmani

Dostupan je širok spektar tretmana. Opustite se kupanjem na otvorenom, okruženi prirodnim stenama Maia Spa, pilingom, tretmanima kože i toniranjem, ili masažom ruku, stopala i kose i prirodnim tretmanom ishrane. Možete odabrati da imate svoje tretmane pojedinačno ili kao par.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika