North Island Seychelles

North Island je mesto koje ima za cilj da obezbedi najbolje u smeštaju, privatnosti, lokaciji, iskustvu i uslugama koje su savršeno personalizovana prema vašim željama. Doživite pravi luksuz u rizortu North Island.

3805_ni10_orig-1.jpg Lokacija

Ille Du Nord (North Island) je deo grupe ostrva Farquhar na Sejšelima. Vožnja helikopterom traje 15 minuta od aerodroma do hotela.

8527_north-island-seychelles40_orig-1.jpg Smeštaj

Svaka od 11 vila ima luksuznu i prostranu spavaću sobu, prostor za pisanje i garderobu. Ogromno kupatilo ima mermernu kadu i spoljašnji tuš za kupanje na otvorenom. Opremljene su klima uređajima, ali za većinu gostiju osvežavajući okeanski povetarac je privlačniji. Ako putujete kao porodica, dnevni boravak se može pretvoriti u drugu spavaću sobu.

9391_nnorthislandseychelles1_orig-1.jpg Usluga

Izbori u North Island hotelu su mnogobrojni i raznoliki. Hladne šumske staze i planinski biciklizam stvaraju atmosferu tropskog istraživanja, ronjenje u toplom moru otkriva svet morskih čuda, kajak ili pecanje oduševljavaju aktivne putnike, dok vožnja čamcem do drugih ostrva zadovoljava avanturiste. Večernje krstarenje u Indijskom okeanu je savršen način da završite dan.

Travel House savet

Iskoristite prednosti personalizovanog holističkog tretmana, dizajniranog za vas u cilju podmlađivanja uma, tela i duše u najlepšem okruženju u Spa North Island.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika