Raffles Praslin

Raffles Praslin leži u bujnom zelenilu, na peščanoj plaži Anse Tamaka koja oduzima dah i kristalno čistim vodama Indijskog okeana. Oaza mira i udobnosti, rizort stvara pravi raj za svoje goste.

12096_rafflesseychellesphotosexterior-4._orig Lokacija

Raffles Praslin se nalazi na Praslinu, drugom najvećem ostrvu na Sejšelima, udaljenom 15 minuta leta ili 1 sata vožnje trajektom od ostrva Mahe, ili 30 minuta vožnje od aerodroma Praslin Island.

12100_rafflesseychellesphotosexterior._orig (1) Smeštaj

Rizort ima 86 vila, uključujući vile sa jednom i dve spavaće sobe, svaka sa privatnim bazenom i otvorenim paviljonom, da biste uživali u pogledu na okean. Svaki detalj je veličanstveno dizajniran, nudeći izvanredan doživljaj i jedinstven način života.

12101_therafflesspaopenairtreatmentpavilion_orig-1.jpg Usluga

Bilo da je pod zvezdama, na krovu ili u vašoj vili, restorani Raffles Praslin-a nude raznovrsnu kolekciju kulinarskih iskustava. Na raspolaganju su vam usluge konsijerža, koji može organizovati različite aktivnosti, nakon čega se možete opustiti u Raffles Spa – postavljen visoko iznad vode, okružen tropskim vrtovima, odvešće vas na putovanje čistog uživanja i opuštanja.

Travel House savet

Ne propustite masažu pod zvezdama u svojoj vili ili na jahti.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika