Six Senses Zil Pasyon

Napravljen sa čuvenim duhom Six Senses-a, resort Zil Pasyon na Sejšelima je destinacija koja obuhvata prirodu i ekstremnu udobnost.

11955 Ss Zlp In The Seychelles Hires Zil. Orig Lokacija

Six Senses Zil Pasyon se nalazi na privatnom ostrvu Felicite, gde masivne granitne stene i bele peščane plaže stvaraju atmosferu drame i lepote. Sa večnim letom, ostrvo je idealno locirano izvan pojasa ciklona, samo 30 nautičkih milja severoistočno od Međunarodnog aerodroma Sejšeli.

11953_bedroom-view2-hires-zil_orig-3.jpg Smeštaj

Verno nasleđu Six Senses-a u stvaranju izuzetnih iskustava na mestima neverovatne lepote, resort zauzima samo jednu trećinu ukupne površine ostrva – ostalo je prepušteno lepoti prirode i divljih životinja. Rizort obuhvata 28 vila sa bazenom sa jednom spavaćom sobom i 2 vile sa bazenom sa dve spavaće sobe površine od 200 do 500 kvadratnih metara plus 17 privatnih rezidencija.

11954_spa-treatment-room-hires-zil_orig-3.jpg Usluga

Šest restorana i barova na ostrvu, sportski i rekreativni sadržaji, tri netaknute peščane plaže i glavni bazen. Vrhunac svakog Six Senses rizorta je Six Senses Spa, koji ima skoro 650 kvadratnih metara prostora. Resort takođe ima Trouloulou Kid’s vilu, interaktivni kamp samo za decu između 4 i 12 godina.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika