fbpx

Beskrajno nebo Kapadokije

Istražite bajkoviti pejzaž Kapadokije iz balona.

Postoje različiti oblici avantura, ali letenje na 1000 metara iznad zemlje budi posebna osećanja. Ako se tome dodaju jedinstveni prizori Kapadokije, uzbuđenje je ogromno.

8263 Museum Hotel Cappadocia 08 Orig

 

Smeštena u Turskoj, Kapadokija spaja lepotu prirode i istorije, formirajući jedan od najlepših pejzaža na svetu. Dok su geološka kretanja formirala bele vilinske dimnjake, ljudi su kroz istoriju ostavljali tragove svoje civilizacije gradeći kuće i crkve u zidovima od kamena i pretvarajući ih u remek-dela ljudske civilizacije. Nacionalni park Göreme u Kapadokiji je deo UNESCO-ove liste svetske baštine.

8256 Cappadociaturkey Orig

 

Od trenutka kada stignete u Kapadokiju, doživećete čudesne lokacije i znamenitosti. Počevši od luksuznih hotela kao što su Cappadocia Cave Resort & Spa i Museum Hotel, u kojima se sobe nalaze unutar pećina, do letenja balonom iznad predivnog pejzaža. Istraživanje primamljive Kapadokije peške očaraće vas prirodom i ljudskim sposobnostima, ali potpuno drugačija perspektiva ovog izuzetnog pejzaža može se videti samo iz vazduha. Kapadokija je poznata po svojim avanturama balonom. To su zapravo dve avanture u jednoj, jer je vožnja balonom samo po sebi neverovatno iskustvo i ne može se porediti ni sa čim drugim jer let zavisi od vetra, a prizori koje ćete videti su čudesni.

8219 Cave 12 Orig

 

Kako skoro svi letovi počinju u ranim jutarnjim satima, tako da možete doživeti izlazak sunca u vazduhu – fascinantna avantura je zagarantovana. Zamislite dok bez napora plutate preko jedinstvenih stenskih formacija i bogatih plodnih dolina, sve naspram dramatičnog vulkanskog pejzaža koji je formirao Kapadokiju pre više od dva miliona godina dok sunce izlazi ispred vas. U balonu nema osećaja kretanja, balon je deo vazdušne struje u kojoj putuje. Bilo da ste avanturisti ili samo radoznali, ovo je spektakularno iskustvo za ljude svih uzrasta i ovo je jedino područje na svetu gde je moguća ovakva tura balonom. Ako želite potpuni doživljaj najstarije letelice na svetu, možete pomoći pilotima u pripremi balona za poletanje.

8260 Delairegraffsunrisemcclandscape Orig

 

Nakon uzbudljivog leta, na vašoj krajnjoj tački, čeka vas čaša šampanjca kako biste sumirali utiske i uživali u prelepom jutru Kapadokije.

Mi smo inspirisani da dizajniramo jedinstvene i nezaboravne trenutke za vas.
Da li ste vi inspirisani da krenete u ovu avanturu? Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika