fbpx

Ekskluzivno putovanje do Francuskih Alpa

Venice Simplon-Orient-Express predstavlja nova zimska putovanja do francuskih Alpa.

Venice Simplon-Orient-Express, A Belmond Train, otkriva četiri nova zimska putovanja između Pariza i francuskih Alpa. Sa polascima od ovog decembra, plavo-zlatni vagoni Orient-Express-a će se kretati kroz neke od najnetaknutijih mesta Francuske, sve do alpskih železničkih stanica Albertville, Moûtiers i Bourg-Saint-Maurice.

20707 Vsoeext19 Orig

Uz opciju iskrcavanja na bilo kojoj od tri stanice, gosti će moći da pristupe skijalištima Megève i Mont Blanc; Courchevel i Three Valleys; i Tignes-Val d’Isère na najglamurozniji mogući način.

20409 Winterholidaylandscape 1 1 Orig

Jedni od začetnika luksuznog zimskog turizma, francuski Alpi se međunarodno smatraju zlatnim standardom skijaških destinacija, sa svojim savršenim vrhovima, stazama za sve nivoe skijanja, restoranima sa Michelin zvezdicama i alpskim šik barovima.

20705 Vsoeaccsui29 Orig

Od ovog meseca, Venice Simplon-Orient-Express će dočekati strastvene skijaše na svom alpskom debiju. Sa osam novih apartmana koji su se pridružili u junu 2023. godine, ove zime voz će ponuditi tri kategorije kabina koje odgovaraju svakom putniku: bezvremenske istorijske kabine, raskošne nove apartmane i veličanstvene Grand apartmane.

20704 Vsoeaccsui15 Orig

Sa polaskom iz Pariza, možete se opustiti u toplini svog art-deco okruženja uz čašu šampanjca, dok voz lagano kreće ka Alpima. Ubrzo nakon polaska, gosti su pozvani da posete srce voza, Bar Car ‘3674’, na rundu koktela dok pijanista svira u pozadini.

20706 Vsoefood14 Orig

U tri vagon-restorana ćete biti počašćeni jelovnikom sezonskih jela koje je dizajnirao francuski kuvar Jean Imbert, koristeći najfinije lokalne proizvode. U ambijentu između prošlosti i sadašnjosti, gosti se mogu vratiti u Bar Car na čašu pića sa saputnicima ili se povući u svoje kabine koje je njihov upravnik pažljivo preuredio za noćenje.

17543 Vsoeaccdin04 Orig

Sledećeg jutra ćete se probuditi u začaranom pejzažu regije Savoie i prepustiti se doručku sa francuskim kroasanima, u privatnosti vaše kabine. Da biste napunili gorivo pre popodnevnog skijanja i alpskih aktivnosti, ukusni branč će biti serviran u vagonima za ručavanje pre nego što voz stigne u Albertville, prvu od tri alpske stanice.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika