fbpx

Jedinstvena heli avantura

Posetite Shangri-La Vancouver za vrhunsku zimsku avanturu.

Avanturistički putnici mogu da se upuste na svoje najbolje putovanje do sada uz novu ekskluzivnu Ice Cave Heli avanturu sa Shangri-La Vancouver hotelom. Privatni helikopterski prevoz do kampa Head-line Mountain Holidays, obilazak ledenih pećina Whistler snežnim vozilom, plus aktivnosti kao što je golf na glečeru uz korišćenje biorazgradivih loptica, časovi miksologije korišćenjem leda sakupljenog tokom obilaska, tri noći boravka u luksuznom suite-u i još mnogo toga. Avantura prikazuje neke od najlepših prirodnih atrakcija Britanske Kolumbije i uključuje luksuznu privatnu večeru.

Heli Avantura 1

Po dolasku u Vankuver sledi putovanje privatnim helikopterom do ledene pećine Whistler, zajedno sa ličnim fotografom koji će zabeležiti vaše iskustvo. Nakon leta iznad najjužnijih ledenih polja Kanade, gosti će stići na svoje odredište i istražiti magiju ovog čuvenog mesta. Lični vodič će vas odvesti na turu do ledenih pećina i kroz lavirint vodeno-plavih komora, predstavljajući vam zanimljivosti o istoriji pećine, vulkanskim vrhovima, divljim životinjama i još mnogo toga.

Heli Avantura 2

Nakon obilaska, ispod ove ledene „katedrale“, sledi spektakularna večera koja sadrži neke od gastronomskih specijaliteta po kojima je Zapadna obala poznata,

Heli Avantura 3

Nakon večere, možete istražiti više terena motornim sankama. Entuzijasti golfa mogu da isprobaju zamah sa biorazgradivim lopticama na jedinstvenom golf terenu.

Heli Avantura 4

Na povratku za Vankuver, uživaćete u okolnom regionu dok letite između drevnih vulkanskih vrhova i visokih šuma pre nego što stignete na privatnu lokaciju za degustaciju deserta i šampanjca. Po povratku u hotel, učestvovaćete u privatnom času miksologije, na kome će biti prikazan led sa glečera star 12.000 godina sakupljen iz vaše nedavne avanture. Dodatno ćete se opustiti uz produženi spa tretman za dvoje u trajanju od dva i po sata koji sadrži tretmane inspirisane istorijskim wellness praksama Britanske Kolumbije.

Heli Avantura 5

Paket takođe uključuje trodnevni boravak u suite-u u hotelu Shangri-La Vancouver, doručak za dvoje, popodnevni čaj inspirisan ledom, kredit od 500 dolara za gastronomsko iskustvo u restoranu Carlino. Takođe, dobićete niz dodatnih iznenađenja tokom i nakon vašeg boravka, uključujući poseban foto-album sa slikama vašeg nezaboravnog iskustva.

Mi smo inspirisani da dizajniramo jedinstvene i nezaboravne trenutke za vas.
Da li ste vi inspirisani da krenete u ovu avanturu? Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika