Jedinstveno iskustvo na ostrvu Kos

Dobrodošli u izvanredni Oku Kos Hotel.

Severno od primorskog grada Marmarija na dugačkoj peščanoj plaži nalazi se izvanredni dragulj ostrva Kos. Novi lifestyle hotel koji donosi nekonvencionalno letnje iskustvo – OKU Kos Hotel. Inspirisan konceptom „parea“, koji se prevodi kao druženje sa prijateljima, OKU Kos predstavlja novu vrstu luksuznog hotela. OKU koncept je kreiran za putnike koji žele da osmisle sopstveno iskustvo odmora. Planirajte svoje putovanje sa nama i otkrijte koliko odmor može biti jedinstven kada je oblikovan prema vašim željama.

Ovo utočište od 100 soba je prvi OKU hotel na Kosu. Arhitektura, enterijer i stil su zasnovani na konceptu boho opuštenosti. Ovde možete računati na originalnu lokaciju i dizajn. Sve unutar OKU Kosa inspirisano je vizijom elegantnog i jednostavnog života na plaži.

Dizajn soba doprinosi toploj, privlačnoj atmosferi u pet različitih tipova soba koje hotel nudi. Pod uticajem tradicionalnih kubističkih zgrada koje se nalaze na grčkim ostrvima, arhitekta Ilias Mastrominas i tim iz dizajnerske agencije Lambs and Lions, stvorili su mešavinu jednospratnih i dvospratnih „kuća“.

Fasade nežnih boja, ispresecane privatnim ili zajedničkim mediteranskim baštama, terasama i bazenima, doprinose umirujućoj atmosferi za goste, dok mreža staza i malih trgova koji povezuju različite delove hotela podstiču goste da uspore i iskuse ostrvski tempo života.

Nameštaj je inspirisan čistim linijama modernizma u kontrastu sa grubim, prirodnim teksturama i egzotičnim ručno rađenim dodacima. Nenametljiv dizajn umiruje i takođe odražava OKU filozofiju – opustiti, ponovo pokrenuti i proslaviti jednostavne stvari u životu. Plaža je dom prvog Kima Beach Club-a. Njegov prelep dizajn obećava opuštanje uz more koje je upotpunjeno kulinarskim iskustvom. Ako tražite letnji odmor sa šik privlačnošću, hotel Iku Kos bi definitivno trebao biti na vašoj listi.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika