Karipska idila

Otkrijte najbolja mesta za odmor na Karibima.

Danas vam predstavljamo bisere Kariba. Mesta koja se izdvajaju od svih po svojoj ekskluzivnosti, lepoti i pogodnostima. Karibi su poznati po svojoj veličanstvenoj prirodi, toplom moru i izuzetnom gostoprimstvu; to su razlozi zbog kojih se mnogi ljudi odlučuju da ovde provedu svoj odmor. Koje god ostrvo da izaberete, nećete pogrešiti. Međutim, neka mesta su istovremeno i jedinstvena iskustva. Travel House vas vodi na luksuzno putovanje kroz najbolje karipske destinacije.

Four Seasons Resort & Residences Anguilla

2695 Anghuila Viceroy 3 Orig

Angvila je sve što vam treba na karipskom ostrvu – prelepe plaže sa belim peskom, tirkizne vode, slikoviti zalivi, blagi povetarac i palme dokle god pogled seže. Takav je Four Seasons Resort & Residences Anguilla, sve što možete poželeti je ovde. Na zapadnom kraju Angvile, gde sam pejzaž stvara privatnost i ekskluzivnost, Four Seasons Anguilla je smešten na odličnoj lokaciji na 14 bujnih i negovanih hektara. Elegantni dizajnerski elementi i nameštaj po meri od gurua dizajna koji postavlja trendove Kelly Wearstler, ističu ovo luksuzno utočište na Karibima na obali okeana. Spa centar se bavi zdravljem celog tela, kroz vođena wellness iskustva zasnovana na osnovnim principima ravnoteže, daha i lepote.

Cheval Blanc St. Barth

2996 St Barth Isle De France6 Orig

St. Bart – najelitnije i najekskluzivnije ostrvo na Karibima opravdava svoju reputaciju iz godine u godinu. Sunčajte se na jednoj od 22 savršene plaže sa belim peskom koje su kao sa razglednice i uživajte u boravku u jednom od najlepših hotela na svetu – Cheval Blanc St. Barth koji je vrhunska kombinacija elegancije i jednostavnosti. Ovaj poznati rizort se nalazi direktno na plaži Flamands i čuva ekskluzivnost i privatnost svojih gostiju u 40 soba, apartmana i vila. Vaše letnje iskustvo u Sent Bartu će biti poboljšano kada isprobate jedan od tretmana iz Cheval Blanc Spa.

Amanyara Turks & Caicos

4490 Rs663 Amanyara Restaurant Terracehpr Orig

Ostrva Turks i Kaikos se sastoje od 40 ostrva i zaliva, od kojih je osam naseljeno. To je mesto beskrajnih zaslepljujuće belih plaža i nema kraja dobrom ronjenju na moru. Ako tražite savršenu kombinaciju privatnosti i letnje lepote, Turks i Kaikos bi mogao biti to. Na ostrvu Providenciales je skriveno mesto koje se zove Amanyara. Jedva biste primetili izuzetnu Amanyaru da samo prolazite, zahvaljujući njenim niskim krovovima, drvenim paviljonima (neki imaju privatne bazene) i staklenom plavom moru koje se prostire iza nje. Amanyara je izuzetna u svakom pogledu; to je kombinacija prirodne lepote sa tišinom. Paviljoni sa srebrnim vrhovima, šik terase od tikovine i mesta umirujuće hladovine, sve usredsređeno na ogroman beskonačni bazen napravljen od vulkanske stene i bar koji je mini čudo arhitekture, očaraće vas.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika