Monako u ritmu adrenalina i glamura

Gde odsesti tokom Velike nagrade Formule 1

Monako je svetski poznata destinacija za ljubitelje luksuza. Iako je jedna od najmanjih zemalja u Evropi, njen glamur i šarm očaravaju. Uvek je dobro vreme da posetite Monako i dozvolite sebi da uživate u magičnom ambijentu, ali ako želite da doživite zemlju u svoj njenoj slavi, ne bi trebalo da propustite Veliku nagradu Formule 1 od 25. do 28. maja. Kako svaki vozač sanja o pobedi u renomiranoj trci, svaki svetski putnik bi trebalo da bude svedok ovog fantastičnog turnira ili da ga barem ima na svojoj listi. Kada atmosfera Grand Prix-a zavlada Monakom, neizbežno je da ćete i vi biti deo brze i fantastične magije.

14943 Formula 1 Orig

Gde je najbolje mesto za boravak u Monaku dok se održava najglamurozniji sportski događaj na svetu? U nastavku vam predstavljamo najbolje hotele koji će svojom izvanrednom uslugom upotpuniti vaš događaj i iskustvo.

Hotel Metropole Monte-Carlo

Mesto čiste sofisticiranosti je Hotel Metropole Monte-Carlo. Bio je omiljeno mesto okupljanja poznatih ličnosti još od svog otvaranja 1886. Sada je to najbolji primer koliko luksuzno može biti putovanje u Monako. Kombinacija stila u celom hotelu je jednostavno zapanjujuća. Hotel sija kraljevskim ambijentom spajajući slavnu prošlost sa mediteranskom svežinom u svojim suite-ovima i sobama. Dodajte ovome ODYSSEY – opuštajući koncept koji je dizajnirao Karl Lagerfeld i prvi Spa by Givenchy u Monaku i možete biti sigurni da ćete ovde iskusiti suštinu Monaka.

14748 Lw0662 66197387 Odyssey Hiver H Telm Tropole Mc 5 Orig

Hotel de Paris Monte-Carlo

Koji je bolji način da uživate u Monaku nego u palati iz 19. veka pored mora? Okruženi veličanstvenom umetnošću, mermernim kolonadama i kristalnim lusterima, ovde ćete se osećati kraljevski. Hotel de Paris Monte-Carlo ima najbolju poziciju na trkačkoj stazi F1 Grand Prix, i moći ćete da doživite trku bez napuštanja hotela. Specijalni događaji tokom ova četiri dana brzine i uzbuđenja očekuju vas u čuvenom hotelskom baru Américain. Ne propustite večeru u hotelskom restoranu Le Louis XV by Alain Ducasse.

14234 Deparismontecarlo5 Orig

Hotel Hermitage Monte-Carlo

U hotelu Hermitage Monte-Carlo otkrićete sjaj Belle Epoque. Uživajte u sjajnim detaljima dizajna hotela kao što je kupola od stakla i čelika u stilu Art Nouveau, koju je dizajnirao Gustave Eiffel. Moderan enterijer soba i suite-ova predstavlja magičnu kombinaciju istorijskog spomenika i savremenih sadržaja. Za Veliku nagradu Formule 1, hotel je pripremio jedinstven koncept – Paddock Lounge. Velika sala je potpuno renovirana za događaj sa udobnim prostorima, barom, TV-om sa strimingom uživo, kuvanjem uživo, virtuelnim trkama i još mnogo toga.

18867 Solarium Thermes Marins Montecarlo2 Orig

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika