fbpx

Novi luksuzni hotel Christian Louboutin-a

Njegova intimna atmosfera i maksimalistički dizajn čine ga savršenom destinacijom za putnike koji traže jedinstveni odmor.

Ako tražite odmor koji kombinuje visoku modu sa kulturom, ne tražite dalje od Vermelha – zadivljujućeg novog boutique hotela Christian Louboutin-a u portugalskom regionu Alentejo. Ovo skrovište sa 13 soba nalazi se u šarmantnom mestu Melides, i predstavlja san za svakoga ko voli legendarni rad dizajnera.

20486 Vermelho Hotel Christian Louboutin 2 Orig

Od trenutka kada uđete u Vermelho, bićete zapanjeni pažnjom posvećenom detaljima koja se nalazi u svakom aspektu hotela. Louboutin-ova crvena boja se može videti u celom prostoru, od pločica na podu do ulaznih vrata i nameštaja. Čak i ime hotela, koje na portugalskom znači „crveno“, ukazuje na ljubav dizajnera prema ovoj smeloj nijansi.

20491 Vermelho Hotel Christian Louboutin 11 Orig (1)

Ako ste pravi ljubitelj mode i dizajna, cenićete način na koji Vermelho spaja luksuz sa umetnošću. Svaka soba je remek-delo za sebe, sa jedinstvenim detaljima i izuzetnim nameštajem. Osećaćete se kao da živite u umetničkom delu, okruženi lepotom i elegancijom na svakom koraku.

20489 Vermelho Hotel Christian Louboutin 10 Orig

Vermelho je hotel napravljen iz ljubavi, bogat ručno rađenim detaljima i teksturama koje su pažljivo kurirali Christian Louboutin i njegovi talentovani prijatelji. Baštu hotela dizajnirao je poznati pejzažni arhitekta Louis Benech, dok je Carolina Irving kreirala zapanjujuće tkanine koje krase sobe. A sam hotel je svedočanstvo kreativnosti i vizije Madalene Caiado.

20490 Vermelho Hotel Christian Louboutin 1 Orig

Rezultat ove saradnje jednostavno oduzima dah. Svaka od 13 soba u Vermelhu ima svoj jedinstveni karakter, od kojih neke imaju maksimalističke pločice, teksture i boje, dok druge obuhvataju prirodniju paletu tamno grimizne i povremene plave akcente. Svaki detalj je pažljivo razmotren, što je rezultiralo zapanjujućem izgledu hotela.
Ali Vermelho nudi više od lepog dizajna – on je takođe odraz Louboutin-ove ljubavi prema Portugalu. Dizajner je godinama posećivao ovu zemlju, crpeći inspiraciju iz njene jedinstvene svetlosti i živahne kulture. Zaljubio se u grad Melides 1980-ih i od tada je njegov građanin.

20485 Vermelho Hotel Christian Louboutin 6 Orig

Lako je shvatiti zašto je Louboutin toliko zaljubljen u ovaj uspavani priobalni grad. Melides je dom zajednice umetnika i zanatlija, koji stvaraju prelepa dela koja su negovana mirnom atmosferom i zadivljujućim prirodnim okruženjem. Vinogradi, pirinčana polja, beli kaldrmisani trgovi i pogledi na Atlantski okean, svi se spajaju da bi stvorili zaista inspirativnu pozadinu.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika