fbpx

Predstavljamo Val d’Isère

Ove zime iskusite najbolje što Val d’Isère može da ponudi.

Savršene staze, kvalitetan sneg i zadivljujući pogled na Grande Casse jedinstveni su za Val d’Isère. Zato i nije iznenađenje što je Val d’Isère omiljena lokacija za mnoge ljubitelje skijanja.

Iz tog razloga smo za vas odabrali najbolje lokacije kako biste iskusili sav luksuz Val d’Isère-a.

Naš favorit je Le K2 Chogori, suptilno i sofisticirano okruženje u kojem možete uživati u radostima planinskog života. Sobe su inspirisane alpskim brvnarama u kojima elegantno brušeno drvo krasi zidove, kako bi se stvorio vrhunski i udoban ambijent. Sa raskošnim dizajnom enterijera, dostojnim sveta visoke mode, K2 Chogori predstavlja svoje veličanstvene penthause, koji se prostiru na skoro 120 m² i sadrže 2 spavaće sobe i dnevni boravak.

Za savršeni obrok preporučujemo l’Atelier d’Edmond, divnu brvnaru u kojoj Benoit Vidal, kuvar sa dve Mišelinove zvezdice, nudi sofisticirani meni sa lokalnim proizvodima. Na nadmorskoj visini od 2.550 metara, sa pogledom na veličanstvenu prirodu parka Vanoise, nalazi se restoran Gigi. Ovde ćete iskusiti savršenu italijansku kuhinju i neverovatan pogled.

Za one koji više vole moderniju atmosferu, možemo predložiti posetu La Cucucina. Izuzetan dekor inspirisan italijanskom renesansom, fantastična hrana kuvara Francesco Ibba-e i živahna atmosfera koju često prati DJ ili izvođači čine ovaj restoran idealnim za opušten ručak ili večeru.

Ako ste ljubitelj peciva, onda svakako preporučujemo da posetite Maison Chevallot, čiji su kroasani bili svojevrsni zaštitni znak Val d’Isère-a. U isto vreme pekara, poslastičarnica i fabrika čokolade, Maison Chevallot svakako vredi posetiti.

Za dan odmora od skijanja i staza, posetite Le K2 Chogori’s Goji Spa. Ovaj spa centar nudi ekskluzivne tretmane, a ime je dobio po delikatnim bobicama koje rastu u brdima Himalaja i poznate su kao „crveni dijamanti“ zbog svojih neverovatnih prednosti. Naziv spa centra vam govori sve što treba da znate o iskustvu koje vas ovde čeka.

Ako želite da dodate malo avanture svom odmoru, preporučujemo vam da probate heliskiing, plutanje na ledu uz čašu šampanjca ili penjanje po zaleđenom vodopadu u blizini Val d’Isère-a.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta i najluksuznije hotele na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika