Raj u hotelu Nihi Sumba

Vreme je za odmor iz snova i povratak prirodi.

Postoje mesta za koja je jedini opis „Ovo je raj“. Svako ko je posetio hotel Nihi Sumba vratio se sa ovim opisom. Ako je raj ispunjen drvećem banjana, banana, palmi i frangipanija, okružen tirkiznim morem; ako belom peščanom plažom trče divlji konji, onda je Nihi Sumba zaista raj.

Nihi Sumba zauzima skriveni deo ostrva koji izlazi na 2,5 km dugu peščanu plažu. Međutim, vile nisu smeštene ovde. Ovo u početku može izgledati čudno, ali ono što će vam zaista oduzet dah je pogled iz vaše vile.

Zato je svaka od 27 vila smeštena na okolnoj litici. Zamislite samo da je prva stvar koju vidite kada se probudite neometan pogled na Indijski okean. Malo stvari se može porediti sa ovim.

Iako se vile razlikuju po veličini, svaka ima prekrasan pogled, privatni bazen i privatnog batlera. Vaš posvećeni batler će biti od suštinskog značaja za vaš boravak jer je jednostavno nemoguće da sami izaberete koje ćete iskustvo na ostrvu prvo isprobati.

Ako tražite odmor gde očekujete da ćete ceo dan ležati na plaži, moguće je da NIHI onda i nije pravi izbor za vas, jer je ovo mesto koje je samo po sebi iskustvo. Šta kažete na plivanje sa konjima ili surfovanje?

Možda ćete želeti da odete na pecanje i uhvatite večeru koju će vam kuvar pripremiti na originalan ostrvski način na plaži. Možda želite da zaboravite na svakodnevni život, oslobodite se stresa i potpuno se opustite. Ako je to slučaj, preporučujemo da isprobate Safari Spa nakon kojeg ćete se osećati istinski preporođeno. Dodajte tome i čas joge na vrhu brda odakle je pogled jednostavno očaravajuć.

Za one od vas koji vole da osete suštinu mesta koje posećujete, Nihi Sumba će biti ostvarenje sna. Boravak u Nihi kombinuje vrhunske luksuzne udobnosti sa mogućnošću da autentično uronite u veličanstveno očuvanu drevnu kulturu ostrva, upijete lokalne tradicije i ukuse i uživate u bogatoj simfoniji svakodnevnog života Sumbe.

Možete saznati više o divljoj i živahnoj kulturi kroz posetu lokalnim selima i pijacama za umetnost i zanat, monumentalnim megalitskim grobnicama i izuzetnim ikat tkanjima priznatim širom sveta.

Sumba Foundation Tour ima posebno značenje za svakog posetioca Nihi Sumbe, kao i za lokalno stanovništvo. Fondacija Sumba osnažuje ljude, čuvajući i poštujući njihove kulturne tradicije. Bliska veza sa rizortom i njegovim mnogim gostima donela je zdravstvenu negu, ishranu, obrazovanje i obogatila živote mnogih pripadnika Sumba naroda. Posetite neki od lokalnih projekata, kliniku za borbu protiv malarije ili odvojite jedno jutro za volontiranje u lokalnoj školi.

Čitaoci Travel + Leisure širom sveta glasali su za NIHI kao hotel broj jedan na svetu u svim kategorijama. Ovo ne bi trebalo da bude iznenađenje, jer posetom NIHI-ju istražujete svet netaknute prirode, jedinstvene kulture i neuporedivih iskustava.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika