fbpx

Six Senses Zil Pasyon – Biser Sejšela

Proslavite život kakav je priroda zamislila u ovom veličanstvenom rizortu na Sejšelima.

Six Senses Zil Pasyon se nalazi na privatnom ostrvu Félicité. Oslanjajući se na poznatu filozofiju hotela Six Senses u pružanju inovativnih usluga vrhunskog nivoa i odgovornosti prema životnoj sredini, rizort je briljantno dizajniran da obuhvati slikoviti pejzaž živahne lepote. Sa viših tačaka ostrva pružaju se neprevaziđeni pogledi na okean i okolna ostrva. U ovom netaknutom okruženju postoji samo 28 jednosobnih vila s bazenom i dve dvosobne vile s bazenom.

11955 Ss Zlp In The Seychelles Hires Zil. Orig

Island Cafe je inspirisan ukusima sa puta svile i začina i otvoren je tokom celog dana, služeći ležerne obroke u otvorenom salonu i interaktivnoj kuhinji. Iznad kafea Island, Lakanbiz nudi izbor aromatizovanih rumova u pravoj gusarskoj jazbini. Na ivici vode je vegetarijanski restoran Ocean Kitchen, koji nudi neverovatna organska jela. Pored bazena se nalazi Koko Bar. Gosti koji traže formalnije iskustvo mogu posetiti Wine Vault za privatnu večeru, skrojenu po meri gostiju. Pored toga, svaka vila nudi raznovrsne restorane sa prekrasnim pogledom, dok se po ostrvu mogu organizovati brojna magična mesta za ručavanje.

11953 Bedroom View2 Hires Zil Orig

Moglo se očekivati da će Six Senses Spa biti u svom elementu, u okruženju koje je izuzetno i privlačno, kao što je i Felicite. Kreatori su stoga postavili spa centar na vrhu veličanstvenih formacija stena blizu okeana, crpeći prirodnu energiju.

11954 Spa Treatment Room Hires Zil Orig

Ostali sadržaji uključuju zadivljujući izduženi infinity bazen sa pogledom na okolna ostrva, tri bele peščane plaže, vilu Trouloulou za mlade, teretanu sa ličnim trenerom, časove kuvanja, potragu za blagom, bioskop pod zvezdama i biblioteku.

11952 Bathroom Hires Zil Orig

Gosti imaju priliku da plivaju sa kornjačama, a Experience centar rizorta ima svu opremu koja je potrebna za uzbudljive vodene aktivnosti, uključujući ronilačke izlete oko ostrva. Domaćini Six Senses mogu organizovati privatne izlete sa pecanjem i posete susednim ostrvima brodom, planinarenje u dolini Coco de Mer, ili penjanje na vrh brda do Sunset Point-a za veličanstvena noćna iskustva.

Ako vam treba više informacija, možete posetiti zvaničnu veb stranicu Six Senses Zil Pasyon ovde.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika