Uživanje u tropskom raju

Otkrijte svoj odmor iz snova u hotelu Four Seasons na Mauricijusu.

Dok se južna hemisfera priprema za još jednu očaravajuću letnju sezonu, uzbuđenje zbog predstojećih prazničnih svečanosti u hotelu Four Seasons Resort Mauritius at Anahita je u vazduhu. Smešten usred bujnog zelenila i sa pogledom na tirkizne vode Indijskog okeana, ovaj rizort na Mauricijusu ostaje tropski raj bez premca, prikazujući oličenje ostrvskog života u okruženju koje oduzima dah. Sa svojim netaknutim belim peščanim plažama i palmama, Four Seasons Resort Mauritius at Anahita postavlja scenu za dugo očekivanu proslavu Nove godine.

20655 Mas 678 Orig

Idilična lokacija rizorta na dramatičnoj istočnoj obali Mauricijusa nudi mnoštvo iskustava koja čekaju da budu otkrivena. Sa širokim pogledom na okean, blagim morskim povetarcem i prosečnom temperaturom od 30 stepeni Celzijusa, ovo doba godine je savršeno za posetu Mauricijusu.

20652 Mauritiussega1 Orig

Restorani svetske klase

Krenite na kulinarsko putovanje u rizortu, gde ćete uživati u širokom spektru specijaliteta – od mediteranskih do azijskih užitaka, sa sveže ulovljenim morskim plodovima i mauricijanskim specijalitetima prožetim ostrvskim začinima, koje su kreacija kuvara Gilles Arzur-a. Arzur napominje: „Naši restorani su pravi odraz kulinarske raznolikosti po kojoj je Mauricijus poznat. Pored a la carte menija, sa zadovoljstvom uvodimo i nove menije i iskustva koje gosti mogu iskusiti u slobodno vreme .“

20653 Mas 882 Orig

Skrivena oaza

Za one koji traže holističko blagostanje i mir, umirujući spa centar iznad vode pruža savršeno utočište. Smešten u bujnom zelenilu na samo nekoliko koraka od plaže, spa nudi nagrađivani niz prepoznatljivih terapija koje pružaju uvid u lokalnu kulturu i velnes tradiciju.

20651 Mas 779 Original Orig

Joelle Jennepy, direktor Spa centra, objašnjava: „Naši tretmani spajaju najbolje metode lečenja i proizvode sa ostrva i Afrike. Vaše vreme na Mauricijusu je nepotpuno ako ne doživite Mauritian Fusion masažu.“

20650 507083 Imagegallerylightboxlarge Orig

More, pesak i uživanje

Smešten u osamljenoj oazi na ivici idilične lagune, Four Seasons Resort Mauritius at Anahita služi kao idealna baza za istraživanje čuda Indijskog okeana, iznad i ispod talasa. Bilo da se upuštate u ekspediciju posmatranja kitova u zoru ili prisustvujete zalasku sunca, privatni izleti jahtom u rizortu obećavaju nezaboravna iskustva. Takođe možete istražiti mirne vode lagune sopstvenim tempom kroz ronjenje ili vođene ture kajakom.

16009 Mas 354 Orig

Jedno od obaveznih iskustava na listi je poseta privatnom ostrvu Ile Aux Cerfs, gde možete uživati na netaknutim belim plažama ekskluzivnim za Four Seasons i uživati u ručku na plaži u La Plaz-u.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika