fbpx
Pošaljite upit

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Na ovom ostrvu, svaka želja se može pretvoriti u stvarnost.

Ithaafushi – The Private Island je vrhunski doživljaj i bekstvo od svakodnevnice. Neuporedivi nivo privatnosti i personalizovane usluge koji stvaraju nezaboravna iskustva za sve goste koji traže samo najbolje.

Smešten u neposrednoj blizini Malea, gosti mogu doći do hotela vožnjom od 40 minuta na jednoj od šest luksuznih jahti Ithaafushi Princess ili 15-minutnim letom hidroavionom. Od trenutka kada sletite na ovaj deo privatnog raja, lični konsijerž Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi-ja će se pobrinuti da svaka vaša potreba bude zadovoljena. Da biste istražili i deo oko privatnog ostrva, dostupan vam je direktan pristup glavnom ostrvu gliserom.

„Dizajniran za najizbirljivije putnike, Ithaafushi – Private Island je oličenje ekskluzivnosti, savršeno pozicionirano unutar jedne od najinspirativnijih destinacija na svetu, gde posvećeni tim predviđa svaku vašu potrebu i pruža najbolju moguću uslugu na svakom koraku.“, rekao je Nils-Arne Schroeder, potpredsednik Luxury & Lifestyle, Hilton, Asia Pacific.

Prostrani rizort može da primi 24 gosta u dve elegantno dizajnirane vile i jednoj prostranoj rezidenciji sa četiri spavaće sobe. Dvosobna vila nad vodom obećava jedinstveno iskustvo sa dve prostrane spavaće sobe sa duplim garderoberima, unutrašnjim i spoljnim kišnim tuševima, zajedničkom dnevnom sobom, infinity bazenom i đakuzijem. Zasebna vila na plaži sa tri spavaće sobe, smeštena u bujnim vrtovima i krošnjama kokosovih palmi, ima sopstveni pristup plaži i dva bazena. Rezidencija sa četiri spavaće sobe ima đakuzi i prostrani zajednički dnevnim boravak, sve sa direktnim pristupom plaži.

Posvećeni kulinarski tim obećava da će goste povesti na raznoliko kulinarsko putovanje, nudeći menije skrojene po meri u kojima ćete uživati – specijaliteti svetske klase za svaku priliku, od večere u vili do posebnih proslava u zajedničkoj dnevnoj sobi Haali (što u prevodu znači „gnezdo“).

Obilje opcija za opuštanje tela i uma će vam biti dostupno. Poseban konsijerž za wellness je na raspolaganju u spa centru iznad vode, kako bi pružio prilagođene i personalizovane terapije. Paviljon za meditaciju i jogu, zajedno sa potpuno opremljenom teretanom, nudi veličanstven pogled na okean, sa ličnim trenerom i časovima na zahtev.

U Haali-ju, zajedničkom prostoru, je dostupno mnoštvo zabavnih sadržaja za goste svih uzrasta. Izvanredan prostor ima panoramski pogled na okean. Gosti mogu da organizuju nezaboravne proslave pod zvezdama, gledaju film na bioskopskom LED ekranu ili uživaju u 35-metarskom infinity bazenu.

Na ovom ostrvu svaka želja se može pretvoriti u stvarnost. Tim ličnih konsijerža nudi gostima potpuno personalizovanu uslugu tokom celog dana, kako bi vam zagarantovao nezaboravno iskustvo.

Naši dizajneri za luksuzna putovanja će vam pomoći da isplanirate svoju sledeću avanturu i doživite nezaboravna iskustva. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo kreirati jedinstven itinerer, skrojen po vašoj meri.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika