fbpx
Ricardo Gomez Angel Qkoy8lbwtdg Unsplash

FAM TRIP KRABI – Utisci i insajderske informacije

Hotel Pimalai Resort & Spa 5* sa Krabija nas je velikodušno dočekao i primio u svoj raj usred bujnih tropskih šuma i beskrajnih Andamanskih voda. Fam Trip u organizaciji hotela Pimalai Resort & Spa okupio je agente iz Srbije, Poljske, Mađarske i Češke kako bi nam predstavio svoju uslugu, okruženje i celokupni doživljaj ostrva Koh Lanta na kome se nalazi.

 

U želji da prenesemo sveobuhvatne informacije o našem nedavnom Fam Tripu na destinaciji Koh Lanta, Krabi, pružamo vam insajderske informacije koje će vam dočarati ovu destinaciju i pomoći da svojim klijentima prenesete sve ključne detalje o ovom predivnom hotelu.

 

Viber Image 2023 06 15 17 53 53 765

 

Pre nego što dublje zagrebemo u prednosti i atrakcije hotela i destinacije, želimo da podelimo nekoliko korisnih informacija.

 

-Vremenska zona na Koh Lanti je +5 sati u odnosu na našu.

 

-Zvanična valuta koja se koristi je Tajlandski bat, a razmena evra nije direktno moguća. Na aerodromu u Krabiju postoji jedna menjačnica, ali postoji i „crno tržište“ ispred aerodroma gde možete menjati novac.

 

-Najbolje vreme za posetu ovoj destinaciji je tokom naše zime, od novembra do aprila, iako je hotel otvoren tokom cele godine, a letnje mesece karakterišu visoka vlažnost i povremene kiše.

 

-Za putovanje u Tajland, državljani Srbije će morati da pribave vizu. Viza se aplicira online, a sve potrebne informacije o dokumentaciji mogu se pronaći na sledećem linku: https://www.vizacentar.rs/. Potrebno je najmanje 5 dana za obradu vize, a cena iznosi 70 evra po osobi.

 

Dobra vest je da su sva Covid ograničenja za ulazak na Tajland ukinuta. Međutim, preporučujemo da se redovno informišete o aktuelnim putnim propisima i uslovima.

 

Viber Image 2023 06 15 17 53 52 979

 

Hotel Pimalai Resort & Spa 5* je luksuzni hotel smešten u nacionalnom parku na tajlandskom ostrvu Koh Lanta. Ovaj rajski kutak pruža neverovatan doživljaj prirode, prelepih plaža i kristalno čistog mora.

 

Hotel ima impresivne smeštajne jedinice koje kombinuju elegantan dizajn sa udobnošću. Sobe su prostrane, moderno opremljene i pružaju spektakularan pogled na more ili baštu. Uz vrhunski kvalitet usluge, gostima su na raspolaganju brojni sadržaji kako bi se opustili i uživali tokom boravka.

 

Jedan od najupečatljivijih delova hotela je predivan spa centar koji pruža širok spektar tretmana i masaža. Možete se prepustiti opuštajućim tretmanima ili se aktivno uključiti u časove joge ili pilatesa koje organizuje stručni tim.

 

Ukoliko volite kulinarstvo, hotel nudi raznolik izbor restorana i barova. Možete probati lokalne specijalitete, internacionalnu kuhinju ili se opustiti uz osvežavajuće piće na plaži. Takođe, organizuju se i časovi kuvanja tajlandske hrane, gde možete naučiti pripremu autentičnih jela i zatim uživati u svojim kulinarskim kreacijama.

 

Viber Image 2023 06 15 17 53 53 813

U sklopu organizovanog Fam Trip-a, imali smo priliku da posetimo obližnja ostrva Emerald Cave, Koh Ngai i Koh Haa. Ova nenaseljena ostrva pružaju nezaboravno iskustvo ronjenja i istraživanja spektakularnog podvodnog sveta.

 

Jedna od atrakcija koju smo posetili je i nacionalni park Koh Lanta, smešten na južnom delu ostrva. Park je dom brojnim vrstama biljaka i životinja, a možete istraživati prelepe plaže, prašume i vodopade. Takođe, u blizini nacionalnog parka nalazi se i pećina Khao Mai Kaew, gde možete videti pećinske crteže stare nekoliko hiljada godina.

 

Hotel Pimalai Resort & Spa 5* je preporuka za sve ljubitelje prirode, tišine, odlične usluge, kvalitetnog smeštaja, odlične hrane i majmuna kojih ovde ima u izobilju u šta smo se i lično uverili. Nije pogodan za porodice s malom decom koje traže zabavu na moru. Za one koji žele da se opuste, čitaju knjige, uživaju u prelepom pogledu, izvrsnoj hrani i besprekornoj usluzi, ovaj hotel će sigurno ispuniti njihova očekivanja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika