Gde vreme staje i uživanje počinje

Nezaboravni Royal Mansour Spa.

Stvoren iz želje da podeli marokanski način života sa svetom, Royal Mansour Marrakech poziva putnike u bezvremensku atmosferu u kojoj je poverljivost ključna. Udaljen od gradske vreve, u očaravajućem dekoru, um je slobodan da luta u ovom prestižnom, perfekcionističkom univerzumu. Ovde su sobe i apartmani zamenjeni luksuznim rijadima, a hodnici krivudavim uličicama. Jedna od ovih uličica vodi vas u magični prostor smirenosti i opuštanja, koji se zove Royal Mansour Marrakech Spa.

Dizajniran kao utočište potpuno posvećeno vašim čulima, Royal Mansour Marrakech Spa je univerzum mira koji se prostire na 2.500 kvadratnih metara i podeljen je na 3 sprata sa beskonačnim spektrom tretmana. Ovaj veliki i elegantni rijad je u potpunosti posvećen umetnosti wellness-a. Hamam, sobe za tretmane i spa restoran „La Table du Spa“ su tu kako bi vam pružili maksimalno uživanje. Bazen se prostire poput lagune u stakleniku sa narandžama, sa pogledom na baštu maslina i voćaka. Spa Royal Mansour je mesto gde vreme staje i gde potpuno opuštanje počinje.

Royal Mansour Spa čuva i slavi dragoceno nasleđe Maroka ritualnog kupanja i tradicionalne nege tela. Povezan sa najnovijim inovacijama, kao što su hi-tech oprema za teretanu i LPG, obezbediće nezaboravno Spa iskustvo.

Tradicionalni hamam leži u srcu Spa Royal Mansour, u svakom smislu. Sačuvani su drevni rituali: zagrejana mermerna ploča, cvetne esencije, nežno prskanje toplom vodom i marocMaroc proizvodi koji daju poseban dodir luksuza, njihovi tradicionalni cenjeni sastojci potiču direktno sa kraljevskih imanja u Maroku.

Zdrava koža je dragoceno bogatstvo. Tri različite obloge za telo su razvijene i kreirane da odgovore na očekivanja i iskustvo svakog hamama i ne samo da poštuju najsuptilnije varijacije tipa kože već i njihove različite teksture. Personalizacija hamam tretmana predstavlja povratak korenima Maroka, dok svaki od ovih tretmana predstavlja putovanje u srce Maroka. Planine Atlas obezbeđuju pročišćavajuću Ghassoul glinu za energetske obloge. Ruže iz Kalaat Megounavalley-a su neophodne za opuštajuće regenerativne obloge, a šafran, istorijski uzgajan u Talouine-u, je ključni sastojak sjajnog omotača.

Da bi naglasio vaš dan uživanja, restoran La Table du Spa vam nudi zdrav i osvežavajući meni, koji se služi u udobnoj, toploj i diskretnoj prostoriji obloženoj drvetom. Ako poželite da uživate napolju u prijatnoj klimi, Spa Gardens je savršeno okruženje za ulepšavanje.

Ako odaberete Royal Mansour za svoju marokansku destinaciju, posvetite barem jedan dan potpunom opuštanju u spa centru. Biće više nego vredno vašeg vremena.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika