Umetnost alhemije

Putovanje dizajnirano da unapredi zdravlje i telo na najvišem nivou.

Alhemija je drevna praksa koja ima za cilj da pročisti, unapredi i usavrši. Dugo je dočaravala samu suštinu veštog mešanja sastojaka u cilju stvaranja divnih napitaka i lekova za poboljšanje života. Imajući to na umu, Six Senses Spa Douro Valley je razvio impresivan Alchemy Bar koji je predstavljen u novoj wellness radionici.

Čak i pre nego što se uključite u fascinantan proces, atmosfera prostora će vas oduševiti. Središnji deo je antički sto monolitnih proporcija na kome stoji niz etiketiranih staklenih boca i tegli – neke starinske i neke novije, ali sve sa zanimljivim sadržajem. Police iza stola takođe sadrže staklene posude, činije za mešanje i avane sa tučkom.

Ovo je intrigantno okruženje u kojem se pridružujete wellness radionici dizajniranoj da unapredi telo i zdravlje. Pod stručnim vođstvom gosti rade sa raznim biljem, voćem i začinima; osetite njihove teksture i pomirišite arome kako biste napravili lične i veoma individualne mešavine za pilinge za telo, maske za lice i kosu i balzame za usne.

Ove fascinantne radionice dostupne su svim gostima rizorta Six Senses Douro Valley. Tokom 60-minutne praktične sesije, gosti uče o različitim svojstvima biljaka i kako da odaberu prave sastojke za svoje mešavine. Kao što se i očekivalo, akcenat je na lokalnim, sezonskim, 100% organskim sastojcima iz bašte i okoline. Kao bonus, u radionici ćete naučiti kako da pravite proizvode za svakodnevnu upotrebu, kao što su mirisi za dom, veš i kuhinjski i apotekarski proizvodi.

Ako vam treba više informacija, možete posetiti zvaničnu web stranicu Six Senses Douro Valley ovde.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika