fbpx

Veličanstveni Wellness Resort

COMO Shambhala Estate je luksuzna oaza za opuštanje u džungli Balija.

Sa pogledom na slikovita polja pirinča, formiran oko reke Ayung, COMO Shambhala Estate predstavlja estetsku kombinaciju tradicionalnih balijskih i savremenih elemenata. Ovo je idealno okruženje za iskustvo pravog wellness-a. Smešten u blizini Ubuda, rizort je izvanredna lokacija od 9 hektara na obali reke prekrivene džunglom, poznat po prirodnom izvoru koji je poštovan zbog svojih lekovitih svojstava i koji se koristi u svim objektima u resortu.

8390 Como Shambhala Bali 22 Orig

Rizort ima svrhu da vam pomogne da pronađete osećaj blagostanja kroz kontinuirani proces učenja i ponovnog balansiranja. COMO Shambhala Estate je dizajniran da vam pruži osećaj mira i da ga održite u spoljašnjem svetu. Kada je u pitanju holistički wellness i lečenje, Estate sledi filozofiju da ne postoje dve iste osobe. Zbog toga je raspored imanja konstruisan u takvoj formi da retko možete sresti komšije.

8389 Como Shambhala Bali 21 Orig

Proaktivni pristup rizorta je da se možete konsultovati sa stručnjakom, da osmislite program koji zadovoljava vaše specifične potrebe i da radite na individualnim ciljevima. Wellness programi ovde uključuju mešavinu drevnih terapija lečenja i moderne nauke za čišćenje, lečenje i podmlađivanje za optimalno zdravlje i blagostanje.

8383 Como Shambhala Bali 13 Orig

Niz stazu od kamenih stepenica, ka ivici reke Ayung, četiri prostorije za tretmane Kedara i područja za opuštanje se nalaze pored malih bazena. Tamo možete uživati u različitim programima koje rizort nudi. Autentični ajurvedski programi, upravljanje stresom, orijentalna medicina, masaže, joga i pilates podmladiće vaše telo i dušu. Možete uroniti u ukuse indonežanske kuhinje u Kudus House-u ili uživati u meniju resorana COMO Shambhala koji služi tokom celog dana.

8388 Como Shambhala Bali 20 Orig

Smeštaj u rizortu donosi poseban dodatak wellness-u. Svaka soba izgleda drugačije, tako da možete izabrati onu koja je u skladu sa vašim duhom. Privatne vile je dizajnirao Cheong Yew Kuan, a svaka ima sopstveni bazen. Rezidencije su planirane za grupe jer imaju zajedničke bazene, a ako želite sami da doživite ovo posebno mesto, imanje ima luksuzne Retreat vile za jednu osobu.

8374 Pinkplumeriafrangipaniwithdewraindropsonithawaiidesktopbackground493258 Orig

Kada napustite Bali, uvek se osećate osveženo, ali kada napustite COMO Shambhala Estate osećaćete se preporođeno.

Ukoliko vam je potrebno više informacija, možete posetiti zvaničnu web stranicu COMO Shambhala Estate ovde.

Naši dizajneri za luksuzna putovanja će vam pomoći da isplanirate svoju sledeću avanturu i doživite nezaboravna iskustva. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo kreirati jedinstven itinerer, skrojen po vašoj meri.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika