Najmagičniji Resort na Sejšelima

Kada shvatite da vam je potreban istinski odmor.

Ekskluzivni rizort koji se sastoji od vila koje se protežu od netaknute plaže Anse Louis do vrtoglavih visina litice je MAIA Luxury Resort & Spa. Upečatljiva kombinacija astečkog i balijskog dizajna, fantastičnih pogleda na okean, magičnog spa centra u džungli i visokog kvaliteta usluga izdvajaju Maia Luxury Resort kao jedno od najboljih mesta za opuštanje na svetu.

4106 Ms9 Orig

Vile Maia su namenski dizajnirane da stimulišu vaša čula – sa nezaboravnim pogledom i teksturama i besprekornom pažnjom za detalje koji će vas iznenaditi. Kreirao je renomirani arhitekta i pejzažista Bill Bensley, i ovaj luksuzni rizort vam pruža jedinstveno iskustvo intimnog odmora u srcu arhipelaga Sejšela. Sa samo deset vila pored okeana i 20 panoramskih vila, sve sa privatnim bazenima, rizort osigurava izuzetan nivo usluge.

11109 Low Lw6031 70446909 Maia Luxury Resort Spa View From Villa 2 Orig

Najizuzetniji deo rizorta za nas je bio luksuzni spa centar. Sastoji se od tri pojedinačna, privatna paviljona na otvorenom, od kojih je svaki odvojen prirodnim stenama, čineći da Maia Spa izgleda kao raj na zemlji. Svaki prostrani paviljon od 120m2 ima svoju baštu, svlačionice i tuševe. Masaže i wellness su takođe u fokusu spa centra u balijskom stilu, koji nudi i iskustva iz Hatha joge i Qigong-a, kao i podmlađujuće tretmane. Birajte između tri stila masaže i pet tretmana lica, uključujući ultraluksuzni Gold Apres Soleil tretman.

4115 Spa 26 Orig

Ovaj spa centar na otvorenom je magično mesto sa cvrkutom ptica, slatkim tropskim aromama i božanske prirode. Luksuzne La Prairie proizvode i najsavremenije tehnike lečenja koriste ljubazni terapeuti sa Dalekog istoka. Od prirodnih morskih soli i pilinga sa svežom vanilom, preko tretmana tela kavijarom, hranljive kremaste kupke, do hidratantne kreme medenog mleka, tretmani su čisto uživanje.

4102 Maia Spa 7 Orig

Kada dođe vreme da zaustavite svoj užurbani tempo i ponovo otkrijete čula otupljena neprestanim životnim izazovima, Maia Luxury Resort & Spa je pravo mesto koje treba da posetite.

Ako vam je potrebno više informacija, možete posetiti zvanični sajt Maia Luxury Resort & Spa ovde.

Naši dizajneri za luksuzna putovanja će vam pomoći da isplanirate svoju sledeću avanturu i doživite nezaboravna iskustva. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo kreirati jedinstven itinerer, skrojen po vašoj meri.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika