fbpx

ONE&ONLY savršenstvo na Maldivima

U One&Only Reethi Rah smo pronašli izvanrednu kombinaciju luksuza, zabave i kvaliteta.

One&Only hoteli imaju jednu zajedničku stvar: oni su jedinstveni. Od Indijskog okeana i Afrike, do Pacifika i Kariba, One&Only hoteli dele jedinstvenost koja u vama budi posebna osećanja. Ovo je retka kolekcija hotela koja obuhvata autentične stilove, stvorene u lokalnoj kulturi. Iako jedinstveni po karakteru, svi hoteli dele strast prema vrednostima koje definiše One&Only: autentičan dizajn, vrhunska lokacija, potpuna relaksacija u luksuznom okruženju i istinsko gostoprimstvo.

Čak i kada smo mislili da One&Only ne može biti luksuzniji, uspeli su da nas iznenade uvođenjem nove kategorije smeštaja u njihovu destinaciju Reethi Rah – vile sa bazenom iznad vode! Sa novim tipom smeštaja možete se prepustiti svom uživanju u Maldivima kako želite i kada želite – u sopstvenom bazenu iznad tirkizne vode Maldiva.

Dodajte još i da se One&Only Reethi Rah prostire širom sopstvenog ostrva i da ima prvi PADI National Geographic ronilački centar na Maldivima. Ne smemo zaboraviti spa centar, osam restorana, teniske terene i 12 plaža. Da, to je raj.

Zašto kažemo da je to raj? Jer je One&Only Reethi Rah kreiran sa svrhom da podmladi vaše telo i duh i uspeva u tome. Zajedno sa čuvenom ESPA, predstavlja jedinstveno, nagrađivano spa utočište, smešteno u jednom od najlepših delova sveta. Luksuzne vile za spa tretmane, svaka sa spektakularnim pogledom na okean, pružaju savršen miran prostor za vaše personalno, holističko putovanje. Uskovitlani bazeni za opuštanje, kristalne parne sobe, saune i lekovita voda vas čekaju.

Možete doći u formu uz pomoć ličnog trenera i nekoliko fitnes programa. Dodajte tome mnoge kopnene sportove kao što su tenis, golf i penjanje i sportove na vodi kao što su ronjenje, pa čak i istraživanje ajkula, i dobićete beskrajne mogućnosti za aktivnosti i opuštanje. Za one koji su više zainteresovani za opuštajuće aktivnosti, tu su jednodnevni izleti, uključujući tradicionalno pecanje na maldivskom dhoni čamcu, luksuzno krstarenje atolom u One&Only jahti dugoj 55 stopa, piknici na privatnim ostrvima, krstarenja sa šampanjcem i kavijarom, letenje hidroavionom i još mnogo toga.

Sa pogledom na savršenstvo, hotel ima sopstvenu baštu sa organskim proizvodima, a specijaliteti kao što su “Kobe” govedina i “Toro” iz Japana se redovno spremaju. Skoro sve vrste internacionalnih kuhinja su dostupne ovde: istočnjačka, mediteranska ili nacionalna, možete probati sve. U One&Only Reethi Rah, inovativna i sveža jela se pripremaju sa strašću. Sa 8 restorana i izuzetnim vinski podrumom sa više od 500 vrsta najboljih proizvođača vina širom sveta, Reethi Rah predstavlja luksuz bez premca.

Ako vam treba više informacija, možete posetiti zvaničnu veb stranicu One&Only Reethi Rah ovde.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje, skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika