fbpx
Pošaljite upit

Raj u Južnoj Africi

One&Only Cape Town je mesto iz vaših snova.

Zamislite mesto na obali mora okruženo prelepom prirodom i jednom od najstarijih planina na svetu. Očaravajuće zar ne? Dodajte tome jedan od najboljih restorana na svetu – Nobu i shvatićete da ste u raju u One&Only Cape Town hotelu.

10564 Cape Town South Africa Accommodation 20 01 2011 2327 Orig

Ovaj magični rizort se nalazi u modernom okrugu Victoria & Alfred Waterfront i predstavlja savremenu oazu punu čudesnih detalja inspirisanih Južnom Afrikom. Svuda je savremeni dizajn pomešan sa afričkim uticajem, korišćenjem tamnog afričkog drveta i umetničkih dela lokalnih umetnika. Prostrane i pažljivo dizajnirane sobe i suite-ovi nude fantastičan pogled na planinu Table i Signal Hill. Upečatljiv detalj su suit4e-ovi koji se nalaze na posebnom privatnom ostrvu unutar resorta. Izvanredno, zar ne?

10563 Oo Cape Town Orig

U ovoj magičnoj oazi ima još impresivnih lokacija. Uživajte u izvanrednoj kuhinji u tri restorana; Nobu služi inovativnu japansku kuhinju sa ukusom i začinima jedinstvenim za Južnu Afriku; kod Rubena možete probati uzbudljiva lokalna jela mladih kuvara; Restoran Isola smešten je među bujno uređenim vrtovima na privatnom ostrvu, gde možete uživati u mediteranskom meniju pored velikog bazena. Ako volite koktele, tu su dva bara, Vista Bar & Lounge sa prekrasnim panoramskim pogledom na planinu Table i Wine Loft, gde možete birati između 500 različitih vrsta vina.

10633 Cape Town South Africa Accommodation Dining 18 03 2015 623 Orig

U privatnom spa ostrvu One&Only Cape Town izaberite terapije specijalizovane za svoje potrebe. Veličanstveni spa centar je mirno utočište koje se nalazi na jednom od dva privatna ostrva. Neverovatna vegetacija okružena bazenom od 350m2 stvara jedinstven osećaj. Kombinujte sve ove veličanstvene detalje na jednoj od najlepših lokacija na svetu i razumećete zašto One&Only nosi to ime.

10565 Cover Ig Orig

Ako vam treba više informacija, možete posetiti zvaničnu veb stranicu One&Only Cape Town ovde.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika