fbpx

Six Senses Rome: Vaša nova destinacija iz snova

Zelena oaza usred vreve Večnog grada.

Mirno utočište smešteno u samom srcu Večnog grada, Six Senses Rome je 16. marta otvorio svoja vrata u istorijskom zdanju Palazzo Salviati Cesi Mellini. Ova prekretnica takođe označava završetak renoviranja veličanstvene fasade susedne crkve San Marcello al Corso, prvog projekta održivosti koji je sponzorisao hotel.

20442 2228ss Rome Hotel Detail 01lres 1 1 Orig

Palata u kojoj se nalazi Six Senses Rome je riznica čuda, od monumentalnog mermernog stepeništa do nedavno restauriranih 600 godina starih stubova na glavnom ulazu. Veliko kupatilo koje datira iz četvrtog veka otkriveno je tokom arheoloških iskopavanja početkom 1900-ih i sada je vidljivo ispod staklenih podnih pločica u restoranu BIVIUM, mestu gde se ukrštaju svi putevi.

20441 Cornersuite View 1 1 Orig

Ono što je fascinantno je kako se klasični elementi uklapaju u harmoniju sa savremenim, održivim dizajnom arhitekte Patricia Urquiola-e. Sa obiljem raznih biljaka, gosti će uživati u snažnom osećaju ponovne povezanosti sa prirodom.

20436 View Groundfloorentry 1 1 Orig

Od Opus signinuma na zidovima do prisustva lokalnog kamena Travertina, poštovanje rimskih tradicija je evidentno u 96 hotelskih soba i suite-ova. U isto vreme, najsavremenija tehnologija u sobi suptilno je ugrađena zajedno sa revolucionarnim standardima Sleep With Six Senses koja uključuje organske dušeke, pamučne posteljine, jastuke i dodatne pogodnosti za promociju dobrog sna. Uz izbor od 12 kategorija smeštaja, uključujući tri individualno dizajnirana apartmana, opcije uključuju sobe sa pogledom na dvorište i suite-ove koji gledaju na užurbanu Via del Corso i susednu crkvu San Marcello. Dok uživate na vrhunskoj poziciji u srcu grada, osećaj smirenosti i spokoja je i dalje prisutan i dobrodošao nakon napornog dana sa obilaskom znamenitosti.

20440 Mashroom Dish Making 1 1 Orig

Verni filozofiji Eat With Six Senses, meniji neguju snažnu vezu sa lokalnom kulinarskom tradicijom, bilo u celodnevnom restoranu BIVIUM ili visoko na krovu NOTOS-a. Pored degustacionog menija od inspirisanog Rimskim carstvom, jela uključuju biljne, mesne, riblje i slatke klasike sa sicilijanskim notama.

20439 Romanbath 1 1 Orig

Utočište wellness-a, Six Senses Spa Rome nudi holističko iskustvo koje je daleko od uobičajenog. 60-minutni ritual rimskog kupanja predstavlja moderni pristup drevnom ritualu, reprodukujući kalidarijum, tepidarijum i frigidarijum kako bi se smanjila upala i oporavak mišića zagrevanjem tela, a zatim hlađenjem. Od personalizovanih tretmana lica do prepoznatljivih masaža tela, svi tretmani se stručno izvode korišćenjem vrhunskih proizvoda Biologique Recherche, Seed to Skin, Organic Pharmacy i Subtle Energy. Stručnjaci će vas povesti na put ka wellness-u uz pomoć visokotehnoloških terapija. Ostali sadržaji uključuju lekoviti biljni hamam i senzorna iskustva u Alchemy Baru.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika