fbpx

Uronite u spektakularni svet Sicilije

Prostranstvo, mir i pogled na more: pozdravite raskošan sicilijanski način života.

Nove privatne vile Rocco Forte rizorta nude potpuno novi koncept odmora. Gledajući na blistavi Mediteran, šampionski golf teren i nagrađivani rizort Rocco Forte Verdura, ove vile sa tri i četiri spavaće sobe ne nude samo potpunu privatnost i udobnost, već omogućavaju gostima neuporediv nivo usluga i novih aktivnosti. Među njima su Spa centar Irene Forte koji nudi prirodne i efikasne tretmane zasnovane na naučnim principima, panoramski Thalasso bazeni, šest teniskih terena, dva terena za Padel i dva šampionska golf terena od 18 rupa dizajnirana od strane Kyle Phillips-a.

Niz sportskih akademija za decu i odrasle koje vode poznate ličnosti, od fudbala i ragbija do ronjenja i karatea, upotpunjuju niz opcija za aktivan odmor i opuštanje. Roditelji ne bi trebalo da se iznenade ako pronađu bivšeg svetskog šampiona Alesandra Nestu kako trenira njihovu decu na fudbalskom terenu ili osvajača Grend slem titula Karela Novačeka kako pruža savete za savršen servis.

Za goste vila koji žele da se kupaju u privatnosti u blistavoj uvali Verdure, rezervisana je osamljena privatna peščana plaža, dok drugi mogu da uživaju u mnogim vodenim sportovima koji su dostupni na glavnoj plaži rizorta ili krstare sicilijanskim zalivima na jahti Verdure dugoj 18 metara.

Najnoviji dodatak Verdura rizorta je novi helikopter sa 6 sedišta koji može da preveze goste vila direktno od aerodroma Palermo do rizorta u zapanjujućem letu od 20 minuta. Gosti takođe mogu iznajmiti Ikarusa za neke zadivljujuće poglede na Siciliju, leteći iznad Selinunte i Doline hramova, kružeći oko kratera Etne ili skoknuti do Eolskih ostrva na ručak.

Gosti vila koji više vole da istražuju peške, mogu zatražiti vodiča koji će ih odvesti na izvanredna lokalna putovanja, od piknika savremene umetnosti do dana provedenog u Caltabellotta-i sa lokalnim pastirima i farmerima učeći o osnovnim suštinskim stvarima u životu.

Privatne vile imaju potpuno opremljene kuhinje, a gosti mogu birati da imaju kuvara koji će kuvati na licu mesta ili da koriste uslugu dostave hrane iz jednog od četiri restorana u rizortu. Na dolasku, u svaku vilu se dostavlja paket dobrodošlice koji sadrži sve sastojke koje posetilac Italije može poželeti, od paste, maslinovog ulja, amaretija do morske soli i sezonskog povrća iz Verdura bašte. Dostupna je i posebna usluga batlera na zahtev.

Dizajnirane i uređene od strane Olge Polizzi, vile su inspirisane prirodnim lepotama Sicilije i sadrže karakteristične elemente tradicionalne sicilijanske zgrade ‘baglio’: drvene grede, ravne krovove, prostrane terase i spoljne stepenice. Tradicija u etici i viziji susreće se sa čistim savremenim linijama i najvišim nivoom udobnosti, pozivajući goste da uživaju u Siciliji na potpuno jedinstven način. Zaista, Verdura vile su jedinstvene i inovativne, nudeći najbolje aktivnosti, privatnost i opuštanje, dok istovremeno odaju počast ovom očaravajućem ostrvu.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika