Alexander Beach Hotel & Village Resort

Smešten na jedinstvenoj lokaciji na plaži, Alexander Beach Hotel & Village sa 5 zvezdica je elegantni rizort u tipičnom grčkom stilu. Doživite osećaj potpunog opuštanja u mirnoj i zelenoj oazi nadomak plaže.

Alexander Beach Hotel Panorama Right Side View 2 2016 Lokacija

Alexander Beach Hotel & Village Resort se nalazi u zalivu Stalis, na samo 33 km od Herakliona. Sa atraktivnom arhitekturom koja simulira stil grčkog sela, 500m dugom peščanom plažom i 55.000 kvadratnih metara suptropskih vrtova, Alexander Beach je izvanredan hotel sa 5 zvezdica na Kritu, idealan izbor za smeštaj u Maliji.

Junior Suite Sea View Alexander Beach Crete 0500861 Smeštaj

Hotel Alexander Beach nudi veoma udoban smeštaj za svačiji ukus. Svaki tip sobe je posebno dizajniran da poboljša doživljaj odmora i učini da se gosti osećaju kao kod kuće. Birajte između soba sa pogledom na vrt, more ili plažu. Sobe i suite-ovi se nalaze usred bašta sa cvećem i biljkama, u blizini bazena ili peščane plaže. Elegantno su namešteni i kombinuju kritski stil sa modernim komforom. U ponudi su Comfort Garden View, Sea View i Beach Front sobe, luksuzni Superior Garden View, Beach Front ili zadivljujući Junior Suite na samoj plaži i sopstvenim vrtom. Takođe možete izabrati porodični smeštaj sa pogledom na vrt ili na more. Uživajte u prostranom opuštanju u renoviranim suite-ovima i osetite luksuz u potpuno novim Deluxe Junior Suite-ovima sa privatnim bazenom. Sve sobe i suite-ovi imaju direktnu brzu internet vezu i Wi-Fi.

Alexander Beach Alexander Lounge Usluga

Preko 500 m privatne peščane plaže sa kristalno čistom vodom, 6 bazena, prelepih sunčanih terasa nad plažom i prekrasnim pogledom na zaliv Malia/Stalis garantuju nezaboravan odmor. Živahna mesta Malia i Stalis udaljena su samo nekoliko minuta. Uživajte u obrocima u glavnom restoranu hotela, dve tipične grčke taverne, barovima i snek barovima na bazenu ili na plaži. Predstave, muzika uživo, ples, grčke večeri, mnoštvo sportova, vodeni sportovi i fitnes klub nude bezbroj mogućnosti zabave i akcije. U Alexander SPA, luksuznom wellness centru sa zatvorenim grejanim bazenom, kozmetičkim spa centrom, masažama, saunom, parnim kupatilom i orijentalnim Hamamom i Resoul-om, možete se opustiti i podmladiti. U profesionalno opremljenom fitnes centru na raspolaganju vam je najsavremenija fitnes i kardio oprema za vaše lično vežbanje. Takođe, Alexander Kids Club je raj za mališane, čineći Alexander Beach hotel vašim odličnim izborom za porodični odmor.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika