Candia Park Village

Izgrađen da liči na autentično kritsko selo sa svojim živopisnim četvrtima, tradicionalnim Kafenio i centralnim trgom Clock, Candia Park Village, jedan od najboljih porodičnih hotela na Kritu, svojim gostima predstavlja autentičnost kritske tradicije. Smešten u prirodi, na padini sa veličanstvenim pogledom na zaliv Mirabello, hotel vam nudi savršen beg u opušten, bezbrižan odmor za celu porodicu.

Candia Park Village3 Min Scaled Lokacija

Candia Park Village se nalazi na idealnoj lokaciji između prelepog mesta Elounda i malog grada Agios Nikolaos sa pogledom na zaliv Mirabello na istočnom Kritu. Okolina ima mnogo toga da ponudi od malih planinskih sela do skrivenih plaža. Agios Nikolaos je udaljen 1,5 km, međunarodni aerodrom Iraklion 60 km, a luka Iraklion 62 km od hotela.

Serenity Suites Candia Park Village 2 Smeštaj

Gosti su pozvani da se opuste u 222 porodična apartmana i suite-a, prelepo opremljena sa mnoštvom odličnih i jedinstvenih sadržaja i prostranim privatnim balkonima ili terasama. Porodični apartmani i suite-ovi koji se prostiru na teritoriji hotela odaju autentičan osećaj tradicionalne grčke varošice. Svetli otvoreni prostori, prostrani balkoni i verande i odvojeni dnevni boravci pružaju sav komfor potreban porodici, stvarajući vrhunski osećaj udobnosti.

Agapi Restaurant7 Min Scaled Usluga

Smešten na blistavoj lokaciji na obali mora u blizini gradova Agios Nikolaos i Elounda, Candia Park Village vodi goste na kulinarsko putovanje od korena kritske kuhinje do vrhunaca internacionalne gastronomije. U rizortu, porodice i parovi mogu se počastiti nizom ukusnih tradicionalnih grčkih jela u nekim od najboljih restorana u Agios Nikolaos-u. Sveži sastojci i vrhunska jela koja se nude u svim hotelskim restoranima zadovoljiće svačiji ukus. Aegeo Spa garantuje pravo iskustvo spa hotela sa 5 zvezdica. Osnažite se, oživite i podmladite se uz širok spektar spa usluga i tretmana, od ekspresnih 15-minutnih tretmana lica do 50-minutnih tretmana dubinskog čišćenja i 2-satne masaže celog tela. Usluge Aegeo Spa koriste samo najbolje, vrhunske spa proizvode, fokusirajući se na prirodne sastojke kao što su lavanda, morske alge, nar, maslinovo ulje i morska so.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Savet eksperta

Hotel organizuje tematske večeri u toku cele nedelje, pružajući vam mnogo izbora za zabavu tokom vašeg odmora. Takođe, dostupne su i aktivnosti za decu, sportske aktivnosti i ekskurzije do najlepših atrakcija.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika