Creta Maris Resort

U hotelu Creta Maris možete imati sve! Bilo da ste mlada porodica koja traži kvalitetno vreme, par koji slavi godišnjicu venčanja ili ste na medenom mesecu, možete očekivati istinsko iskustvo pod toplim, ostrvskim suncem.

Creta Maris 4 Lokacija

Smešten na samo 25 km od Herakliona, u živahnom gradu Hersonissos, Creta Maris je proslava arhitekture, kuhinje, kulture i prirode Krita. Sveobuhvatni rizort na plaži sa izuzetnim iskustvima kritske velikodušnosti i održivosti.

Ice 136179 79437379 3xl 031409 Smeštaj

Opustite se sa stilom u renoviranim Deluxe ili porodičnim sobama Creta Maris Resort-a ili prostranim suite-ovima. Izaberite između veličanstvenog pogleda na baštu i planine, bazen ili očaravajuće Kritsko more i dopustite da autentično kritsko gostoprimstvo stvori savršen boravak za vas i vaše najmilije. Uživajte u opuštajućem, prostranom i funkcionalno dizajniranom okruženju, sa modernim dekorativnim elementima i visokokvalitetnim sadržajima.

Creta Maris Beach Resort 15927608909 Usluga

Sa privatnom plažom sa plavom zastavom, 16 bazena, vodenim parkom, dečijim klubom, sedam izvanrednih restorana sa raznovrsnom kuhinjom, pet snack punktova i deset barova, bioskopom na otvorenom, spa centrom i hamamom, fitnes centrom i bogatim sportskim sadržajima na otvorenom, nizom autentičnih lokalnih doživljaja, kulturne aktivnosti i zabava, svaki dan donosi mogućnost nove avanture u Creta Maris Resort-u.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Savet eksperta

Vila na obali sa privatnim bazenom nadmašiće vaša očekivanja svojim spektakularnim pogledom na Egejsko more i vrhunskim sadržajima i uslugama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika