Domes Aulus Elounda 5*

Idealno smešten u zalivu Mirabello, centralna lokacija nudi miran beg u blizini svih glavnih gradskih atrakcija. Prelepa obala, senovite plaže i kristalno čisto more su samo nekoliko koraka od hotela. Ovo mirno utočište samo za odrasle nudi odličnu gastronomiju, spa centar, dva bazena i prekrasan pogled na Egejsko more i kritski pejzaž.

Hotel & Resort Photography Lokacija

Idealno smešten u zalivu Mirabello na Kritu, centralna lokacija nudi miran beg u blizini svih glavnih gradskih atrakcija. Prelepa obala, senovite plaže i kristalno čisto more su udaljeni samo nekoliko koraka. Privatna šljunkovita plaža se nalazi na 50 metara od hotela. Udaljenost od centra Elounde je oko 1 kilometar, dok je aerodrom Heraklion udaljen oko 75 km.

Elounda Blu Smeštaj

Dom luksuza, okružen mirnim, kristalno čistim vodama i jedinstvenim ribarskim selima, Domes Aulus Elounda pruža premium smeštaj i pristupačnu, ležernu atmosferu za beznadežne romantičare i strastvene gurmane. Prostrane, osvetljene i dizajnirane sa odmorom i uživanjem na umu, elegantno uređene sobe i suite-ovi vaša su privatna oaza, gde ćete se opustiti i zaboraviti stresove i napore svakodnevnog života i napuniti baterije.

The Griglia 01 Usluga

Idealno smešten u zalivu Mirabello, centralna lokacija hotela nudi miran beg u blizini svih glavnih gradskih atrakcija. Prelepa obala, senovite plaže i kristalno čisto more su na samo nekoliko koraka. Rizort nudi 5 restorana sa mediteranskim specijalitetima; nagrađivani spa centar Soma gde su tretmani i metode kombinovani sa najnovijim tehnikama lečenja i proizvodima ELEMIS, luksuznog brenda za negu kože protiv starenja; dva bazena i prekrasan pogled na Egejsko more i kritski pejzaž.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika