Domes Noruz Chania, Autograph Collection 5*

Smešten u sanjivom primorskom okruženju, Domes Noruz Chania je rizort samo za odrasle od 16+, nagrađen za svoj dizajn koji kombinuje moderan grčki stil sa širokim spektrom iskustava i kosmopolitskim pogledom na svet. Od ukusnih koktela od lokalnih sastojaka do džez događaja obasjanih mesečinom na plaži i vožnje helikopterom u klisuri Samaria, gosti su pozvani u svet gde su jedinstvena iskustva u prvom planu.

Pure Haven Terrace Lokacija

Domes Noruz Chania je rizort samo za odrasle od 16+ godina, nagrađen za svoj dizajn koji kombinuje moderan grčki stil sa širokim spektrom iskustava i kosmopolitskim pogledom na svet. Blizina hotela gradu čini ga još idealnijim, jer je Hanija među kulturnim destinacijama Mediterana koje morate videti. Stari grad nudi spoj otomanske, venecijanske i grčke arhitekture stvarajući zadivljujuće okruženje. Šetalište, stari svetionik, venecijanski zamak, luka i turska džamija savršeni su za istraživanje. Hotel se nalazi na plaži, 25 minuta vožnje do aerodroma i 10 minuta vožnje do centra Hanije.

Upbeat Retreat Sv 6 Smeštaj

Smešten na najčistijoj peščanoj plaži u Haniji, ovaj moderni rizort postiže upečatljivu arhitektonsku ravnotežu između prošlosti i sadašnjosti. Dizajn soba je inspirisan prirodom, unutrašnjost uključuje mešavinu zemljanih tonova i plavih paleta, kao i drvene akcente i lokalna umetnička dela. Bilo da više volite da uživate u pogledu na bazen ili u sopstvenom privatnom bazenu, hotel nudi različite opcije smeštaja za svakog.

Local And Fresh Ingredients Usluga

Obedovanje u Noruzovim restoranima je neopisivo multisenzorno iskustvo. Bez obzira da li tražite opušteno okruženje pored bazena u Raw Baru, ili ukusne kritske specijalitete u restoranu Topos, Domes Noruz će zadovoljiti sve letnje apetite. Širok spektar aktivnosti koje je kreirao tim Domes Noruz učiniće vaš boravak nezaboravnim iskustvom. Postavite svoje telo u režim uživanja u Soma Spa centru ili teretani na otvorenom koja radi non-stop, dok konsijerž organizuje savršeno istraživanje grada Hanije i blaga Zapadnog Krita.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika