Domes of Elounda, Autograph Collection 5*

Sa pogledom na tirkizne vode i zamak na ostrvu Spinalonga, Domes of Elounda prikazuje suštinu Krita očaravajućim okruženjem, izvrsnom uslugom i jedinstvenom arhitekturom. Agora CORE, četiri restorana, zona za decu i tinejdžere i Soma Spa su samo neke od karakteristika ovog rizorta. Najbolji izbor za porodice sa širokim spektrom aktivnosti za decu, za mladence ili grupu prijatelja. Za one koji traže jedinstvena iskustva, Domes of Elounda Luxury Family Resort je idealan za stvaranje doživotnih uspomena.

Spinalonga 1 Lokacija

Domes of Elounda se nalazi u mestu Elounda na Kritu, prekoputa ostrva Spinalonga, gde se nalazi venecijanska tvrđava iz 16. veka koja je na listi svetske baštine UNESKO-a. Iskoristite priliku da se provozate čamcem do ostrva i istražite njegovu fascinantnu istoriju i legendarne pričena. Rizort je udaljen 100 m od privatne plaže Driros Sandy Private Beach, a međunarodni aerodrom Heraklion je udaljen 75 km od rizorta, oko 1 sat vožnje.

Balcony 2 Smeštaj

98 renoviranih suite-ova, 56 rezidencija i 4 ultraluxe vile dočekuju vas u carstvo prefinjenog luksuza. Luksuzni suite-ovi oličavaju eleganciju mediteranskog enterijera; Elementi prirodnog drveta opremaju prostore, ukrašeni ručno odabranom lokalnom grnčarijom, geometrijskim natpisima na zidu i tkanim tradicionalnim korpama. Prozori od poda do plafona mogućavaju vazduhu i celom spektru sunca da uđu u sobu, a balkoni, terase ili drvene palube imaju pogled na more ili baštu. Posvećena letnjem životu, kolekcija vila kombinuje nezamisliv luksuz, vrhunsku privatnost i uslugu svetske klase. Potpuno usklađene sa arhitekturom i dizajnom koji definiše Domes, možete uživati u privatnom bazenu, bašti i đakuziju sa panoramskim pogledom koji oduzima dah i ekskluzivnim sadržajima HLS-a što ovu kolekciju čini jednom od najpoželjnijih na svetu.

Domes Of Elounda, Autograph Collection Usluga

U toku večeri možete uživati na otvorenoj agori CORE koja je izgrađena u drevnom grčkom stilu, koja spaja pop-up šoping sa uličnom hranom, druženjem, umetnošću i jedinstvenim nizom događaja. Četiri restorana sa zvezdanim ambijentom nude izvrsne mediteranske specijalitete. Montesori zona za decu i tinejdžere nudi mnoštvo zabavnih aktivnosti za najmlađe goste. Soma Spa nudi obnovu i opuštanje kroz autohtone rituale. Pored private plaže, možete uživati i u 4 bazena, ili rezervisati privatnu turu brodom i otisnuti se u istraživanje okoline.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika