Domes Zeen Chania, Luxury Collection 5*

Domes Zeen naglašava zajednicu, održivost i lagan tempo života u elegantnom okruženju. Smešten u zaštićenoj uvali, na kratkoj vožnji od grada Hanije, nudi spektakularan pogled na grad i more. Jedinstven po svom boho stilu, Domes Zeen je najbolji izbor za pronicljive putnike, parove, prijatelje koji putuju zajedno ili moderne porodice sa malom decom. Uronite u gurmansko iskustvo okruženi sjajem prirode. Povucite se u svoju privatnu vilu za trenutke odmora na svojoj privatnoj terasi ili balkonu pre nego što zaspite pod zvezdama u tišini prirode. Ovo je vaše Domes Zeen iskustvo, dizajnirano da probudi sva čula.

Beach 1 Lokacija

Smešten na zadivljujućoj poziciji, Domes Zeen Chania je elegantno modernističko utočište otvorenog srca koje pruža opušteni, holistički pristup odmoru. Hotel se nalazi u Haniji na Kritu, udaljen 50 m od privatne plaže i 17 km od aerodroma (otprilike 30 minuta vožnje).

Casa Cook, Chania Smeštaj

Domes Zeen Chania nudi smeštaj u bungalovima, paviljonima i vilama. Smeštaj je dizajniran za potpuno opuštanje i uživanje, u karakterističnom boho stilu. Domes Zeen Chania uživa u prostranim, otvorenim enterijerima i elegantnim eksterijerima sa ležaljkama, privatnim bazenima i odličnim panoramskim pogledom. Pažljivo odabrane vile pružiće vam najbezbrižniji odmor na Kritu, u vašem sopstvenom mikrosvetu vrhunskog enterijera i izuzetne usluge.

Food Close Up Usluga

Domes Zeen Chania nudi primamljiv niz kulinarskih opcija koje zadovoljavaju svačiji ukus. Inspirisani bogatstvom ukusa Grčke i zasnovani na prepoznatljivom konceptu Domes Resorts lokalne, sezonske hrane, restorani u Domes Zeen Chania su obavezna stanica. Možete se opustiti u Jungla Spa – hramu zdravlja, lepote i ravnoteže, uživati u privatnoj plaži i bazenima, ili se zabaviti uz razne aktivnosti i radionice. Za najmlađe goste tu je i dečiji klub.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika