Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

Kalimera Kriti je jedinstveni rizort na severnoj obali Krita, raspoređen na 240.000 m² veličanstvenih mediteranskih vrtova. Pejzaž obuhvata neverovatne duge peščane plaže sa svetski poznatim zalascima sunca koji izazivaju osećaj romantike i opuštanja u potpunom skladu sa izvanrednim okruženjem.

Kalimera Kriti 5 Lokacija

Kalimera Kriti Hotel & Village Resort je idilično lociran na periferiji jedinstvenog i fotogeničnog ribarskog mesta Sissi u blizini drevnog grada Malia i njegove minojske palate iz 2000. godine p.n.e. Sam rizort se nalazi duž kilometar duge netaknute peščane plaže sa brojnim primamljivim uvalama i izuzetnim zalascima sunca. Područje je puno istorije, a takođe je udaljeno 35 minuta do legendarne minojske palate Knosos.

Kalimera Kriti 2 Smeštaj

Sobe, bungalovi, suite-ovi i porodični apartmani dizajnirani su za eleganciju i udobnost. Smeštaj se sastoji od glavne zgrade i tri odeljka u kritskom stilu dizajnirana sa tradicionalnim kritskim detaljima. Hotel nudi savršen odmor za parove i porodice sa decom.

Kalimera Kriti 3 Usluga

Rizort ima niz barova i restorana koji nude izbor internacionalne i tradicionalne kuhinje, sa jelima pripremljenim od svežih sastojaka. Uživajte u savršenoj porodičnoj večeri ili romantičnom piću na plaži. Na svoje dve prelepe privatne peščane plaže, hotel nudi širok spektar sportskih sadržaja, wellness centara, zatvorenih i otvorenih bazena i neverovatnih dečijih sadržaja.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Savet eksperta

Ukoliko volite sport i želite da ostanete aktivni tokom svog odmora, hotel nudi zaista širok izbor sportskih aktivnosti za svoje goste. Od 20 teniskih terena, preko terena za fudbal i odbojku na pesku, stoni tenis, golf teren sa 18 rupa (u blizini rizorta), centra za vodene sportove i aktivnosti, do mini kluba za decu i kluba za tinejdžere.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika