Minos Palace Hotel & Suites, Adults Only

Uronite u holističko wellness iskustvo u Minos Palace Hotel & Suites. Smešten na privatnom poluostrvu, sa pogledom na more od 360°, ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica nudi vrhunski odmor u miru i tišini. Povežite se sa prirodom i prosvetlite svoj um, telo i dušu.

Minos Palace 5 Lokacija

Smešten na spektakularnoj lokaciji na obali mora u blizini živopisnih gradova Agios Nikolaos i Elounda, rizort Minos Palace sa 5 zvezdica s pravom se smatra jednim od najboljih hotela na Kritu. Član porodičnog Bluegr Hotels & Resorts, Minos Palace obezbeđuje kvalitetan luksuzni odmor na Kritu, ispunjavajući potrebe i želje čak i najizbirljivijih gostiju. Usred minimalističkog okruženja i prelepo uređenog terena, na samo 1,5 km od centra Agios Nikolaosa, ovaj višestruko nagrađivani hotel samo za odrasle podseća na ostrvo u ostrvu i poziva goste da iskuse vrhunsku relaksaciju, mir i spokoj.

Minos Palace 2 Smeštaj

Hotel Minos Palace vas poziva da iskusite vrhunski luksuzni smeštaj samo za odrasle na obali mora na Kritu. Započnite dan u svom privatnom ili zajedničkom bazenu, gledajući duboko u horizont. Privatni smeštaj, sa eteričnim prostorima i panoramskim pogledom na more, dizajniran je da vrate ravnotežu vašem telu i umire um. Svetle sobe sa otvorenim pogledom na more upotpunjene prigušenim dizajnom, omogućavaju gostima da budu svesni sadašnjeg trenutka i da se odmaraju u svoj udobnosti sobe.

Zendoubleroom Amenitiesdetail Minospalace Crete Scaled Usluga

Probajte ukusnu i zdravu kritsku kuhinju u nekim od najboljih hotelskih restorana u Agios Nikolaos. Krit je poznat po snažnoj kulinarskoj tradiciji i neuporedivim prirodnim proizvodima. U Minos Palace hotelu wellness je sastavni deo koncepta gastronomije i  pruža autentično iskustvo od bašte do tanjira, jela napravljena od lokalnih sastojaka i zasnovana na tradicionalnim receptima. Odvojite vreme da se fokusirate na sebe i isprobajte tretmane u luksuznom spa centru, uživajte na plaži ili krenite u avanturu i istražite okolne atrakcije i prirodne lepote.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Savet eksperta

Hotel nudi širok izbor wellnes i spa tretmana, kao i wellness pakete od 3, 5 i 7 dana koje je potrebno rezervisati unapred.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika