The Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton

S pogledom na Kritsko more, rizort se nalazi duž severne obale na samo 15 minuta od grada Retimna. Prošetajte kroz očuvane srednjovekovne ulice ili posetite obližnju pećinu Melidoni za neverovatne prizore. Uživajte u blistavoj privatnoj plaži, oživite svoja čula u spa centru i uživajte u jedinstvenim kulinarskim radionicama i pop-up večerama.

The Royal Senses Resort Crete Designboom Large2 Lokacija

S pogledom na Kritsko more, rizort se nalazi duž severne obale na samo 15 minuta od grada Retimna. Prošetajte kroz očuvane srednjovekovne ulice ili posetite obližnju pećinu Melidoni za neverovatne prizore. Aerodrom Heraklion je udaljen 63 km. Hotel nudi besplatan parking na licu mesta.

royalsesnes Smeštaj

Royal Senses je savršeno prirodno utočište za porodice, parove ili prijatelje koji žele da proslave zajedništvo. Istražite okruženje izbalansirano sa tihim opuštanjem i korišćenjem dovoljno mirnih mesta koja uključuju privatne plaže i bazene, kao i prostrane hotelske sobe. Dekoracija soba odražava ovaj spokoj; spajajući kritsku inspiraciju sa savremenim elementima dizajna, stvorena su luksuzna utočišta u kojima će svi uživati. Tradicija i modernizam, lokalno i internacionalno. Ovo su neke od kontradiktornosti koje su lepo kombinovane u smeštaju, pružajući osećaj udobnosti i uzbuđenja.

The Royal Senses Resort Crete Designboom Large Usluga

Hotelskih sedam restorana i barova ističu ukuse Krita, od bakinih recepata do pop-up koncepta lokalnih proizvođača. Izaberite vino iz prostranog podruma i uživajte u obroku sa pogledom na Krit. Četiri glavna bazena zauzimaju centralno mesto tokom vrućih dana. Sve što treba da uradite je da se zavalite i uživate u savršeno napravljenom smrznutom mohitu dok uživate u suncu i pogledu. Pure Senses Spa tretmani i aktivnosti zasnovani su na mudrosti starih Krićana-Minojaca i malim čudima prirode Krita. Čisto kritsko bilje, esencije i proizvodi postaju gradivni blokovi rituala kreiranih imajući na umu vaše zdravlje. Dittany, aladania, devičansko maslinovo ulje, rogač, aloe vera, raki, med, grčki jogurt, kritski krokus, svi su vredni saveznici u vašoj potrazi za lepotom i opuštanjem.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Savet eksperta

Otkrijte jedinstveni Spa meni i naučite kako možete zajedno da kreirate sopstvene, prilagođene biljne meleme. Posetite radionicu na kojoj ćete praviti sopstvene prirodne Bioaroma proizvode, ili izaberite neki od postojećih spa rituala i započnite svoj odmor.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika