fbpx

Obala Amalfi: Neodoljiva mešavina prefinjenosti i jednostavnosti

Santa Caterina i Casa Angelina, mesta gde ćete iskusiti italijanski „la dolce vita“.

Jedna od najlepših obala na svetu nalazi se u južnoj Italiji. Kao deo UNESCO-ve svetske baštine i nije čudo zašto toliko ljudi uključuje obalu Amalfi na svoju listu omiljenih. Čuvena italijanska „La dolce vita“ krije se u svakom delu obale Amalfija. Zadivljujući pogled na more, nestvarne boje i čuvene litice samo su deo ovog izuzetnog italijanskog iskustva.

8634 Casa Angelina 29 Orig

Legendarni primorski dragulj ne bi sačuvao svoju posebnost i glamur da nije bilo njegovih stanovnika koji su poznati po vrhunskom gostoprimstvu. Mnoge od najslavnijih hotela i restorana u Amalfiju godinama vodi ista porodica. To ne znači da obala Amalfija ne pozdravlja savremeni dizajn, ona prihvata svaki stil koji ima moć da istakne lepotu jedinstvenosti.

6842 Amalfi 5 Orig

Izabrali smo dva najupečatljivija predstavnika „La dolce vita“ za sve vas koji planirate da posetite ovaj izuzetni deo Italije; Hotel Santa Caterina i Casa Angelina. Svaki od ovih hotela nas je očarao u svom jedinstvenom luksuznom gostoprimstvu i verujemo da ćete doživeti isto iskustvo kao i mi.

6849 Amalfi 12 Orig

Hotel Santa Caterina je obeležje ovog regiona. Otvoren je 1904. godine i od tada ga vodi ista porodica. Ovo je sofisticirano mesto ispunjeno mirisima agruma i bujnih vrtova u kombinaciji sa terasama i ljubaznim osobljem, koje će obojiti vaš odmor azurnom atmosferom. Klasični italijanski enterijeri, mediteranska arhitektura i stil vila u Amalfiju: sve sobe hotela Santa Caterina su prostrane i ispunjene svetlom, mermernim kupatilima sa mesinganim elementima i balkonima sa pogledom na more Amalfija ili vrtove.

8636 Casa Angelina 32 Orig

U šarmantnom mestu Praiano nalazi se Casa Angelina, posebno mesto okruženo klasičnim kućama. Nemojte da vas zavara, svaki detalj koji obalu Amalfi čini tako posebnom deo je i Casa Angeline. Kaskadne terase, spektakularni pogledi i italijanski ambijent, svi su ovde obučeni u minimalistički enterijer. Za razliku od šarenog okruženja, bela je ovde glavna nijansa. Njihov prepoznatljiv stil su smela umetnička dela i beli dekor obasjan suncem. Mesto idealno za ljubitelje savremenog stila, Bang & Olufsen tehnologije, l’Occitane kozmetike i delikatne kuhinje.

8614 Casa Angelina 4 Orig

Naši savetnici za putovanja će vam pomoći da isplanirate svoju sledeću avanturu i doživite nezaboravna iskustva. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo kreirati jedinstven itinerer, skrojen po vašoj meri.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika