fbpx

Otkrijte tajne Aman hotela na Baliju

Prepuštanje balijskom luksuzu: Vodič za Aman hotele na Baliju

Da li sanjate o luksuznom odmoru na Baliju? Ne tražite dalje od hotela Aman, sa tri zadivljujuća objekta koje možete izabrati: Aman Villas, Amandari i Amankila. Svaki hotel nudi svoje jedinstveno iskustvo, pa se postavlja pitanje koji Aman hotel da izaberete za vaš savršen odmor na Baliju? Dozvolite nam da podelimo sa vama vodič kroz jedinstvenu ponudu svakog hotela.

17013 Amandari Indonesia Dance Students High Res 6558 Orig

Aman Villas at Nusa Dua je savršen izbor za ljubitelje plaže. Sa svojom odličnom lokacijom na prelepoj plaži Nusa Dua, imaćete pristup privatnoj plaži i Beach Club-u, koji nudi niz aktivnosti za sportove na vodi. Vile su dizajnirane za krajnju privatnost, sa sopstvenim bazenom i otvorenim dnevnim boravkom. A spa? Apsolutno blaženstvo, uz tradicionalne balijske tretmane sa prirodnim sastojcima.

17023 Aman Villas At Nusa Dua Indonesia Bedroom High Res 18238 Orig

Ako želite da se uronite u balijsku kulturu, Amandari je hotel za vas. Smešteni u bujnim zelenim brdima Ubuda, možete učestvovati u kulturnim aktivnostima kao što su posete hramovima i časovi kuvanja tradicionalne balijske kuhinje. Suite-ovi i vile nude panoramski pogled na okolinu, a mnoge imaju privatni bazen i dvorište. I ne zaboravite spa centar, koji nudi balijske masaže i piling za telo.

17011 Amanda Indonesia Picnic High Res 6585 Orig

Konačno, ako želite da istražite zadivljujuće prirodno okruženje Balija, Amankila je hotel koji treba da izaberete. Smešten na istočnoj obali Balija, možete iskoristiti prednosti vodenih sportova u Beach Club-u, uključujući ronjenje i izlete brodom. Suite-ovi i vile smešteni su na padini brda i nude panoramski pogled na obalu. Možete uživati u časovima joge i pešačkim turama sa vodičem.

20448 Amankila Bali Sunrise Cruise 25753 1 1 Orig

Ne propustite priliku da posetite Tenganan, tradicionalno selo koje se nalazi u istočnom delu Balija. Čuveno je po svojoj jedinstvenoj kulturi i tradicionalnom načinu života koji se očuvao vekovima. Selo je okruženo visokim zidinama i pristupa se samo kroz jedan ulaz, koji čuva lokalno obezbeđenje. Stanovnici Tenganana su poznati kao Bali Aga, što znači „originalni balijski“, i govore jedinstvenim jezikom koji se ne koristi nigde drugde na ostrvu. Tenganan je takođe poznat po izuzetnom ikat tekstilu, koji se pravi složenom tehnikom. Ako želite da iskusite tradicionalnu kulturu Balija i saznate više o istoriji ostrva, ovo je mesto za vas.

20447 Amankila Indonesia Tenganan 14771 1 1 Orig

Dakle, koji Aman hotel je pravi za vas? Ako tražite sunce, pesak i more, Aman Villas at Nusa Dua je savršeno mesto za bekstvo na plaži. Ako ste zainteresovani da uronite u balijsku kulturu, Amandari nudi obilje kulturnih iskustava. A ako želite da istražite prirodne lepote Balija, Amankila je idealan izbor. Šta god da izaberete, budite sigurni da ćete imati luksuzno i nezaboravno iskustvo u hotelu Aman na Baliju.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika