Doživite čaroliju zimskih praznika u hotelu Four Seasons George V u Parizu.
Ovog decembra, hotel Four Seasons George V u Parizu pretvara se u spektakularnu prazničnu oazu, pozivajući goste da stvore nezaboravne uspomene u ambijentu neprevaziđene elegancije i praznične raskoši.
Veličanstvena praznična dobrodošlica
Po dolasku, goste dočekuje očaravajuća božićna dekoracija hotela, koju je osmislio čuveni umetnički direktor Džef Litam. Zimska čarolija u belim i zlatnim tonovima krasi svaki kutak – od sjajnog šumarka božićnih jelki u lobiju do ledene skulpture polarnog medveda u La Galerie. Mramorno dvorište blista uz zlatne kapljice svetlosti, stvarajući magičnu atmosferu za prazničnu sezonu.
Praznične poslastice uz čaj
Kako biste u potpunosti doživeli prazničnu atmosferu, prepustite se uživanju u svečanom čajnom popodnevu u La Galerie, koje su osmislili poslastičar Mihael Bartočeti i glavni pekar Gijom Kabrol. Tokom celog decembra, meni slavi tradicionalne francuske božićne poslastice, uključujući prepoznatljivu božićnu panj tortu, Mont Blanc i nostalgičnu pitu od belog sira inspirisanu Bartočetijevim detinjstvom. Ova ukusna pauza idealna je za predah od praznične užurbanosti i uživanje u toplini zimskog popodneva.
Božićna večera za pamćenje
Na Badnje veče, 24. decembra, hotel podiže prazničnu atmosferu uz gospel horove koji ispunjavaju njegove hodnike, stvarajući savršenu kulisu za nezaboravne gastronomske doživljaje u renomiranim restoranima:
Le Cinq: Šef kuhinje Kristijan Le Sker priprema degustacioni meni sa tri Mišlenove zvezdice, koji uključuje plavog jastoga sa punjenim kupusom, Oscietra kavijar sa kremastim jajetom i pistaćima, kao i cvet ravigote sa crnim tartufima i Bresse piletinom, uz vrhunska vina pažljivo odabrana od strane glavnog somelijera Erika Bomarda.
Le George: Šef Simone Zanoni unosi italijanski šarm u praznike sa jelima poput svežeg tatar bifteka od tune, raviola od škampi sa tartufima i Rossino Bresse piletine, uz pažljivo odabrana italijanska vina koja je kurirao glavni somelijer Frančesko Koši.
La Galerie: U glamuroznom okruženju kristala i zlata, šef Alan Todon iz restorana sa dve Mišlenove zvezdice, L’Orangerie, oduševljava delikatesima poput hrskave guščije džigerice i kuvanih kapica sa kavijarom i morskim biljem.
Čarolija se nastavlja i na Božić, uz specijalni Tea-Time doživljaj sa sezonskim poslasticama, u pratnji živahnog gospel hora.
Doček 2025. u velikom stilu
Proslavite Novu godinu u hotelu Four Seasons George V uz nezaboravno iskustvo. Veče započnite prazničnim koktelima u Le Bar-u, a zatim uživajte u izuzetnim degustacionim menijima u renomiranim hotelskim restoranima:
Le Cinq: Oduševite se wagyu govedinom pečenom na žaru s crnim tartufom i gratinom od školjki sa šampanjcem.
Le George: Prepustite se mediteranskim specijalitetima, poput gratiniranih kapica sa tartufima i tortelina od dinstanog bifteka sa sosom od belog tartufa iz Albe.
La Galerie: Šef Taudon predstavlja delicije poput raka sa kavijarom Oscietra i krompir dauphinoise s crnim tartufima.
Živa muzika obogatiće veče dinamičnom energijom, uz nezaboravno odbrojavanje do ponoći i ekskluzivnu novogodišnju zabavu u Le Bar-u. DJ će se pobrinuti da plesni podijum ostane pun sve do ranih jutarnjih sati.
Personalizovana pariska iskustva
Za one koji žele da istraže čarobne ulice Pariza tokom praznične sezone, hotelski tim konsijerža nudi pažljivo osmišljene itinerere – od privatnih tura kroz osvetljene gradske znamenitosti do posebno kreiranih šoping avantura.
Ovog decembra, prepustite se čaroliji praznika u hotelu Four Seasons George V u Parizu – vašem domu za radost, uživanje i nezaboravne uspomene.
Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.