Predstavljamo Moskito Island

Otkrijte ekskluzivno privatno ostrvo Ser Ričarda Bransona.

Britanska Devičanska ostrva postavljaju novu definiciju luksuza otvaranjem rizorta Moskito Island. Nakon više od 14 godina stvaranja, Moskito je brzo postao jedno od najekskluzivnijih privatnih ostrva na Karibima – skriveno igralište milijardera i dom privatnih vila.

Dva potpuno nova imanja: Point Estate i Oasis Estate su najnoviji dodaci koji se pridružuju postojećem imanju Branson sa 11 spavaćih soba na Moskito Island-u, u okviru brenda Virgin Limited Edition. Prostirući se na 50 hektara, preko puta svog poznatog sestrinskog ostrva Necker, ostrvo Moskito donosi jedinstveno iskustvo na Karibima.

„Posetioci će sada moći da uživaju u privatnosti i glamuru privatnog ostrva, uz izbor nekih od najboljih imanja za iznajmljivanje na svetu, svako sa svojim individualnim stilom i ponudom“, kaže Džon Braun, generalni direktor Virgin Limited Edition-a.

THE OASIS ESTATE

Smešten na najvišoj tački Moskito Island-a, naći ćete prostrano imanje Oasis sa devet soba. Nudeći najbolje od savremenog života, Oasis Estate odiše jedinstvenom šik estetikom, sa elegantnim i modernim dizajnom.

Vrhunsko mesto za zabavu, četvorospratna glavna kuća smeštena je na vrhu brda, neprimetno koristeći prirodne oblike terena, sa zadivljujućim terasama na dva nivoa. Sa više barova – uključujući bar u bazenu – prostranu salu za bilijar i filmove i krovnu palubu koja se može pohvaliti neometanim pogledom od 360 stepeni, imanje pruža savršen balans zabave, privatnosti i opuštanja.

Dragulj imanja je glavna soba za goste od 75 kvadratnih metara, sa spavaćom sobom otvorenog plana i dnevnim boravkom koji nudi neke od najboljih pogleda na imanje i kultno susedno ostrvo Necker.

THE POINT ESTATE

Point Estate sa osam spavaćih soba nalazi se na litici, sa pogledom na zadivljujuću plažu Manchioneel i susednu Virgin Gorda. Crpeći inspiraciju za dizajn širom sveta, Point Estate je izgrađen na litici koja nudi smeštaj i kuću za zabavu.

Zajednički deo glavne kuće obuhvata trpezarijski i zabavni prostor, sa savremenom kuhinjom i barom i ogromnim infinity bazenom koji nudi pogled na okolne tirkizne vode.

Jedinstveni paviljon za ručavanje na otvorenom na obali mora je impresivno izgrađen tačno na ivici litice i nudi verovatno najbolji pogled na dramatične zalaske sunca na Britanskim Devičanskim ostrvima nego bilo koje drugo mesto na ostrvu. Gosti koji borave u Point Estate-u imaju ekskluzivan, direktan pristup stepenicama do plaže Manchioneel – primarne plaže Moskito Island-a – zajedno sa paviljonom za ručavanje, barom i objektima za goste. Sa osam spavaćih soba, uključujući razigranu dečiju sobu, imanje je idealna porodična destinacija.

THE BRANSON ESTATE

Dva nova imanja, Oasis i Point, su se pridružila zavidnom imanju Branson, koje je otvoreno 2020. godine. Smešten na idiličnoj lokaciji – pored zajedničkih rekreativnih sadržaja ostrva – imanje Branson je prvo imanje koje je izgrađeno na ostrvu Moskito sa tri prelepe vile povezane uzdignutim drvenim stazama, uključujući glavnu rezidenciju, Headland House, u kojoj se nalaze glavni dnevni boravak, trpezarija, prostor za zabavu, glavni apartman i dve sobe za goste.

Vila na plaži sa četiri spavaće sobe je primorska oaza, sa sopstvenim privatnim infinity bazenom i dnevnim boravkom, a u blizini se nalazi vila Mangrove sa četiri spavaće sobe. U istinsko luksuznom stilu, imanje Branson je dom prelepih prostorija na zatvorenom i otvorenom za opuštajući, privatni odmor.

Svako privatno imanje na Moskito Island-u spaja mnoštvo zajedničkih rekreativnih sadržaja, uključujući glavni paviljon na plaži, koji se sastoji od bara, prostora za igre i filmove, bazena i zadivljujuće zajedničke plaže. Dva impresivna teniska terena sa veštačkom travom sa reflektorima – dizajnirana da odgovaraju terenima ostrva Necker koji su čuveni domaćini godišnjeg Necker kupa – mogu da posluže za organizovanje vašeg sopstvenog turnira, treninga ili opuštenog druženja sa prijateljima.

Gosti takođe mogu da uživaju u brojnim restoranima na ostrvu, privatnim spa tretmanima, sportovima na vodi i mnoštvu aktivnosti koje se mogu organizovati kako bi zadovoljile celu grupu – uključujući utakmice, šetnje sa vodičem, Olimpijske igre na plaži, i časove pravljenja pica za decu. Van Moskito Island-a, Britanska Devičanska ostrva nude neke od najboljih kristalno plavih voda na svetu za istraživanje, bilo da ronite na netaknutim grebenima, olupinama brodova ili plivate sa kornjačama.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika