Maldivi jahtom

Otkrijte sopstveni privatni raj.

Maldivi, jedna od najboljih i najfascinantnijih destinacija na svetu, pojavljuje se kao svetski favorit za krstarenje superjahtama.

Dolaskom na arhipelag Maldiva, na raspolaganju vam je grupa od 26 atola koja čeka da bude otkrivena. Ne postoji bolji način da istinski istražite i doživite sjaj Maldiva nego da plovite ostrvima svojim ležernim tempom. Od hiljada ostrva koja čine Maldive, samo oko 200 je naseljeno, što ih čini savršenim mestom za krstarenje i pronalaženje svog privatnog raja.

Smešten na atolu Male, Kuda Bandos je ostrvo od kojeg zastaje dah, smešteno nedaleko od glavnog ostrva Bandos. Idealan je za prvi dan privatnog piknika na plaži na zalasku sunca, nakon ronjenja na grebenu i kupanja u bistroj plavoj laguni. Prelepo ostrvo Olhahali leži na severnom delu atola North Male, u blizini One & Only Reethi Rah i nudi posebnu atrakciju pećine Olhahali. Postoji nekoliko manjih pećina i velika pećina duga 40 metara na dubini od 25 metara.

Maldivi imaju neka od najneverovatnijih mesta za ronjenje na svetu, mirna mora koja nude neverovatnu raznolikost morskog života, gde se ronioci mogu naći licem u lice sa ražama, kornjačama, jastozima i jatima raznih riba. Moguće je čak i da se nađete plivajući pored delfina ili kit ajkula, što je nezaboravno iskustvo.

Maldivi su jedno od retkih mesta na svetu gde vam je zagarantovan pogled na more od 360 stepeni sa skoro bilo kog mesta gde se nalazite, a jedan od najboljih pogleda se pruža sa Lonu Veyo-a. Ovaj mali bazen sa slanom vodom, izolovan u plićaku u blizini veličanstvenog ostrva Huvafen Fushi, slaniji je od Mrtvog mora i fantastičan za kožu. Ako vreme dozvoljava, morate posetiti ostrvo Gemendhoo pre nego što se vratite u Male. Ovo prelepo i malo ostrvo na atolu Baa ima jednu od najlepših i najčistijih plaža na Maldivima.

Odmorite od svoje jahte jedan dan i uskočite u hidroavion sa blistavog ostrva Cocoa, kako biste iz ptičje perspektive imali pogled na ovaj mozaik prelepih ostrva. Ako ste više zainteresovani za tretman opuštanja, preporučujemo da posetite ostrvo Randheli koje se nalazi na atolu Noonu i spa centar Cheval Blanc Randheli, gde je Guerlain kreirao niz tretmana i masaža posebno prilagođenih boravku na Maldivima.

Mi smo inspirisani da dizajniramo jedinstvene i nezaboravne trenutke za vas.
Da li ste vi inspirisani da krenete u ovu avanturu? Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika