Najluksuzniji Suite-ovi na svetu

Otkrijte pravu definiciju vrhunskog luksuza i udobnosti u nekim od najpoželjnijih suite-ova na planeti.

Otkrijte pravu definiciju vrhunskog luksuza u udobnosti nekih od najpoželjnijih suite-ova na planeti. Predstavljamo vam mesta koja su više od sobe, to su najluksuzniji suite-ovi na planeti. Raskošni i urbani sa ekskluzivnim uslugama batlera i privatnih kuvara. Evo zašto su tako posebni:

Royal Suite, St. Regis Abu Dhabi

Na 22.600 kvadratnih metara, Royal Suite u hotelu St. Regis Saadiyat Abu Dhabi se smatra najvećim hotelskim suite-om u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i ima privatni bioskop, sobu za igre, spa centar, saunu i bazen, Steinway klavir u dnevnoj sobi i prekrasan pogled na Arapski zaliv.

Manor House Suite, Rosewood London

Manor House Suite hotela Rosewood London je oličenje luksuznog gostoprimstva. Prelepo uređen od strane Tony Chi-ja, suite od 185 kvadratnih metara sadrži prostrano predsoblje, prozračnu dnevnu sobu, udobnu spavaću sobu sa garderoberom, upečatljivu biblioteku i elegantnu trpezariju, da ne spominjemo kupatilo od italijanskog mermera. Kada se rezerviše sa pet povezanih soba, Manor House Suite postaje Grand Manor House Wing, prostor koji redefiniše luksuz Londona sa privatnim ulazom iz High Holborn-a, privatnim liftom i sopstvenim poštanskim brojem.

Jewel Suite, Lotte New York Palace

Napravljen u saradnji sa priznatim dizajnerom nakita Martin Katz-om, njujorški Jewel Suite obuhvata 5.000 kvadratnih metara u ekstravagantnom tripleksu, jednom od najmaštovitijih i najraskošnijih luksuznih suite-ova na Menhetnu. Sjajni elementi inspirisani art deko stilom učvršćuju estetiku, odražavajući bogat glamur ranog dvadesetog veka naspram prelepih pogleda na dramatični horizont Menhetna. Ulaz i veliko stepenište Jewel Suite-a u Njujorku slave svetlost i refleksiju sa dvospratnim kristalnim lusterom i izložbom nakita, koji su Katz-ove kreacije vredne više od 1,5 miliona dolara.

The Palace, Jumeirah Bodrum Palace

Pogodan za kraljevske porodice, trospratna palata od 2.000 kvadratnih metara je remek delo dizajna, raskoši i udobnosti. Šest luksuznih spavaćih soba, svaka sa bračnim krevetima, zajedno sa 8 mermernih kupatila, privatnim zatvorenim i otvorenim bazenima, intimnim privatnim đakuzijem i saunom, i fino izrađenim tradicionalnim turskim kupatilom samo su početak onoga što se nudi u ovoj raskošnoj privatnoj vili. Osam zasebnih mermernih kupatila sa luksuznim Bulgari proizvodima, tursko kupatilo i topla soba i đakuzi u svim spavaćim sobama je nešto što ovaj suite, ili još bolje „Palatu“ čini zaista jedinstvenim mestom.

Royal Suite, Burj Al Arab Jumeirah, Dubai

Zauzimajući ceo 25. sprat Burj Al Arab-a, očekujte ništa manje od kompletnog uživanja u Royal Suite-u. Postoji veliki hodnik sa mermernim i zlatnim stepeništem, privatni bioskop, ostava sa privatnim ulazom za osoblje, biblioteka i dve spavaće sobe (jedna uključuje „rotirajući“ krevet sa baldahinom). iPad od 24-karatnog zlata za korišćenje tokom celog boravka. Lični lift u suite-u. Privatna trpezarija za 12 osoba. Dva velika garderobera. Usluga batlera, dostupna 24 sata. Izbor od 17 vrsta jastuka, jorgana Eiderdown, izvrsnog egipatskog pamuka i ultra-deluks super bračnog kreveta personalizovanog prema vašim specifičnim preferencijama. Priznajte da se već osećate kraljevski.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika