fbpx

5 razloga zašto volimo Ibicu

Upoznajte mesto hedonizma i opuštenosti.

Od trenutka kada kročite na Ibicu, ritam leta ulazi u vašu dušu. Energija, zvuk, priroda, sve dolazi na svoje mesto na Ibici. Nabrajamo samo neke od razloga zašto toliko volimo ovo jedinstveno špansko ostrvo:

Azurne vode sa zlatnim peskom i borovima

Na ostrvu ima preko 50 plaža. Svaki od njih ima veličanstvenu priču jer istorija ostrva traje mnogo vekova. Možete istražiti osamljene plaže automobilom ili jahtom i uveriti se da su bajke o brojnim prelepim uvalama istinite. Postoje privatne plaže na kojima se možete prepustiti sqavršenom gostoprimstvu, muzici i izuzetnoj hrani i piću. Ako ste zainteresovani za hedonističko, ali opušteno iskustvo ostrva, preporučujemo da rezervišete smeštaj u hotelu Six Senses Ibiza. Ne zaboravite da posetite obližnje ostrvo Formentera poznato po svom belom pesku i neverovatnoj prirodi.

Spektakularan zalazak sunca

Opustite se i zaboravite na sve. Neka vas ponesu boje sunca i neba. Baš kao i ambijent ostrva, zalazak sunca na Ibici je očaravajući. Crvena, plava, ljubičasta, roze i mnoge druge nijanse smenjuju se u svom jedinstvenom zadatku – da vas očaraju i nateraju da još više zavolite Ibicu. Ne brinite o svojoj lokaciji u 21:30 jer je zalazak sunca svuda. Na plaži, na ulici ili u opuštajućoj atmosferi na balkonu Ibiza Gran Hotela znak na nebu će vas zadiviti i pripremiti za nezaboravne noći na Ibici.

Doživite najbolje žurke na svetu

Ekstravagantno i gotovo nerealno su samo neki od prideva koje bismo koristili da opišemo doživljaj noćnog života na Ibici. Slavne ličnosti, DJ-evi i Vi došli ste da stvorite neverovatnu atmosferu koju ćete pamtiti kao najveću zabavu u vašem životu. Svetski poznati klubovi i barovi dostupni su za celonoćnu zabavu koja će vas ostaviti bez teksta. Ako imate sreće da odsednete u hotelu Ushuaia Ibiza Beach, doživećete zabavu na svom pragu. To je avangardni koncept gde ćete razumeti zašto je Ibica savršena kombinacija zabave i opuštanja.

Opuštajuća atmosfera i VIP tretmani

Osećaj da ste na skrivenom ostrvu, a istovremeno u centru zbivanja – ove kontradikcije su nešto u šta ćete e zaljubiti na Ibici. Otplovite samo nekoliko kilometara od ostrva privatnom jahtom i osećaćete se kao da je celo ostrvo samo vaše. Probajte kuhinju sa Michelin zvezdom u hotelu Aguas De Ibiza Lifestyle & Spa ili se opustite i revitalizirajte uz njihov čuveni program podmlađivanja.

Mi smo inspirisani da dizajniramo jedinstvene i nezaboravne trenutke za vas.
Da li ste vi inspirisani da krenete u ovu avanturu? Kontaktirajte nas.

 

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika