Amandira – Indonežanski brod iz snova

Istražite indonežanski arhipelag na Amanovoj izvanrednoj jahti Phinisi – veličanstvenoj Amandiri.

Videti komodo zmaja u njegovom prirodnom staništu ili roniti u netaknutim vodama Floresovog mora je izvanredno iskustvo. Luksuzni kruzer Amandira otkriće veličanstvene tajne veoma hvaljenih, udaljenih oblasti Indonezije. Ali hajde da objasnimo zašto je Amandira tako posebna.

8789 Amandira 1 Orig

Amandira je najnoviji i izuzetan kruzer dizajniran da pruži avanturistička i hedonistička iskustva. Nazvan po rečima iz sanskrita za „mir“ i „neustrašiv“, jedrilica Phinisi od 52 metra sa dva jarbola napravljena je da pruži najbolje iskustvo jedrenja. Amandira može putovati pod jedrima, kao i motorom. Ima pet prostranih kabina za smeštaj do 14 osoba. Svaka kabina ima veliki krevet i dnevni boravak sa sofom, stočićem za kafu i pisaćim stolom, kao i prostrano kupatilo sa tušem i duplim umivaonicima.

8791 Amandira 3 Orig

Na prednjoj palubi se možete opustiti na ležaljkama ili uživati u piću na zalasku sunca. Amandira takođe ima salon, biblioteku i sobu za zabavu. Amandira plovi sa posadom od 14 članova, uključujući privatnog kuvara i instruktora ronjenja. Oprema za ronjenje uključuje upotrebu nitroksa, što omogućava duže vreme ronjenja iskusnim roniocima.

8792 Amandira 4. Orig

U zavisnosti od doba godine, Amandira plovi kroz dve podjednako magične indonežanske destinacije. Od aprila do septembra, Amandirina jedra su postavljena na „Komodo ekspediciju“, sedmonoćno putovanje koje istražuje nacionalni park Komodo i okolna ostrva Lesser Sunda i arhipelag Raja Ampat. Pored kopnenih ekspedicija gde ćete se sresti sa najvećim gušterom na svetu, Komodo zmajem, ronioci mogu da istraže more Flores. Poslednje dve noći putovanja provedene su na ostrvu Moyo u rizortu Amanwana, okruženim neverovatnim mestima za ronjenje i plažama.

8793 Amandira 5 Orig

Drugo sedmonoćno putovanje je „Raja Ampat“ ekspedicija, avantura koja traje od oktobra do marta u kojoj se možete diviti lepoti ovog ogromnog arhipelaga, koji se prostire na 50.000 kvadratnih kilometara i sadrži 580 vrsta korala i 1.397 vrsta riba. To je deo sveta gde se susreću Indijski i Pacifički okean, a plovidba kroz neke od najlepših, teško dostupnih voda na zemlji je iskustvo života.

Amandira

Ako više volite da istražujete Indoneziju pešice, ali ipak želite da doživite poseban duh Amana, preporučujemo vam da odsednete u Amandari, jedinstvenom okruženju iz kojeg možete iskusiti kulturno bogatstvo umetničkog centra Balija, kao i njegovog planinskog regiona na severu. Ako želite da istražite Istočni Bali, Amankila koja je smeštena na litici sa pogledom na moreuz Lombok je savršeno mesto za to. Ako je prelepa plaža to što tražite, Amanusa je ponosni vlasnik jedne od najboljih na Baliju – okružena koralnim grebenom i nudi širok spektar vodenih sportova.

Ako vam treba više informacija, možete posetiti zvaničnu web stranicu Aman rizorta ovde.

Mi smo inspirisani da dizajniramo jedinstvene i nezaboravne trenutke za vas.
Da li ste vi inspirisani da krenete u ovu avanturu? Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika