fbpx

Sardinija – skriveno blago Mediterana

Ostrvo skrivenih zaliva, belog peska i bistre vode.

Sardinija je jedinstveno, misteriozno mesto, sa svojim smaragdnim morem i belim peščanim plažama. Izuzetna gastronomska ponuda Sardinije će vas očarati kao i ambijent ostrva. Kosta Smeralda je jedno od najlepših obalnih područja na Mediteranu, a Arhipelag La Madalena koji se sastoji od 27 ostrva, od kojih je svako nacionalni park, savršeno je mesto za plovidbu. Imajući u vidu sve ovo, nije ni čudo što je Sardinija postala toliko popularna destinacija u svetu slavnih.

11565 Villa Giada Hotel Romazzino Costa Smeralda Orig

Autentični sardinijski šarm krije se u hotelu Romazzino koji se nalazi na Kosta Smeraldi. Izuzetan pogled na raskošne bašte i legendarno more pruža se sa privatne terase u svakoj sobi i apartmanu. Ručno rađene pločice zelene i plave boje odražavaju prozirne nijanse Sredozemnog mora, dok tkanine bogate teksture u zemljanim tonovima i slonovači dočaravaju neravno srce ostrva.

11564 Pitrizzarestaurant1 Orig

U ekskluzivnom uglu Kosta Smeralde gde lepota Sardinije postaje još privlačnija, hotel Pitrizza se nalazi u okruženju netaknutog prirodnog sjaja, gde plavi Mediteran poprima boje tropskih krajeva. Privatna plaža, granitni bazen, vrhunski restoran i još mnogo toga u kombinaciji sa tradicionalnim dekorom pruža priliku za ekskluzivan i autentičan boravak u Kosta Smeraldi.

7649 33fb394d3f074f8894beb38850e6544c Orig

Protežući se nad zalivom u Porto Cervo, Hotel Cala di Volpe otelotvoruje glamur uronjen između boja i mirisa prirode i mora. Cala di Volpe je izgrađen u savršenom mediteranskom stilu, dizajniran tako da podseća na drevno ribarsko mesto, u mreži kula, tremova i terasa. Prekrasno kombinujući boje regiona sa pažljivo odabranim nameštajem, hotel odražava tradicionalni šarm Sardinije u svakom svom detalju. Svaka od 100 soba sa pogledom na more i 21 suite odaju počast jedinstvenoj umetnosti i prirodnoj lepoti Sardinije.

Uživajte u ovom carstvu skrivenih zaliva, belog peska i čiste vode. Doživite mnoge lepote Sardinije i provedite nezaboravan odmor.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika