fbpx

Vaše sledeće odredište: Kalifornija

Omiljena od strane umetnika, gurmana i zvezda, Kalifornija može biti vaš idealan beg od stvarnosti.

Surfovanje, vino i glamur, Kalifornija nudi avanturu za svačiji ukus. Od Los Anđelesa, najznačajnijeg centra filmskog stvaralaštva preko San Franciska, otvorenog za sve ljude i različite stilove života, do doline Napa, regiona dobrog ukusa i finih vina. Odabrali smo najbolja mesta za boravak i iskustva u kojima ćete uživati.

20413 Hollymandarichsibietxhxesunsplash 1 Orig

Spavajte među oblacima – Big Sur

Visoko na liticama Big Sura, 1200 stopa iznad Tihog okeana, nalazi se Post Ranch Inn, utočište za dušu. Smešten uz kalifornijski autoput 1, poznat kao jedan od najslikovitijih svetskih prilaza, Post Ranch je smešten među veličanstvenim parkovima, plažama i vodopadima.

4782 4290533653 A10638c50b Z Orig

Prepoznat kao jedan od najboljih luksuznih rizorta u zemlji i jedini hotel u Big Suru koji može da ponudi pogled na okean, Post Ranch nudi vrhunsku destinaciju za romantiku, opuštanje i podmlađivanje.

Opuštene vibracije i dizajn – San Francisko

Baš kao i grad, moderan i jedinstven, hotel San Francisco Proper, član grupacije Design Hotels, često je proglašavan za najmoderniji hotel u gradu. Vrhunski enterijer hotela dizajnerke Kelly Wearstler smatra se jednim od najboljih na svetu.

20401 800 Orig (1)

Smešten u znamenitoj zgradi iz Beaux-Arts ere, San Francisco Proper dodaje neočekivani luksuz srcu Mid-Marketa, na samo nekoliko minuta od Union Square-a i SoMa. Otkrijte proslavljene kulinarske destinacije, prostrane zelene površine i butike u blizini, a veče završite koktelom u baru na krovu Charmaine sa prekrasnim pogledom na grad.

Slavimo vreme vina – Napa Valley

Smešten među sopstvenim vinogradima, na nekoliko koraka od središta Yountville-a, Bardessono je naše mesto izbora kada ste u dolini Napa dugoj 30 milja. To je porodično mesto posvećeno kombinovanju održivosti sa luksuzom. Ovde je uživanje način života.

20098 Pouringwinefrombottleglass Orig

Uživajte u spa tretmanu u sobi pre nego što krenete u jednu od 400 vinarija za degustaciju vina. Mnogi restorani sa Michelin zvezdicama, kao što je French Laundry, nalaze se na pešačkoj udaljenosti.

Beskrajni glamur – okrug Los Anđeles

Ako želite da doživite ekstravaganciju čuvenog zlatnog doba Holivuda, nema boljeg mesta za boravak od hotela Beverly Hills, koji je deo kolekcije Dorchester. Čuveno LA skrovište poznato je po tome što je godinama bio domaćin holivudskim zvezdama.

19749 Thebeverlyhillshotelcredittoolivialopez1 1 Orig

Elizabet Tejlor je ovde provela svoje medene mesece, a Merilin Monro ga je često zvala domom. Od mirisnog bara CHANEL N°5 i toaletnog pribora do Polo salona gde je večerala Rita Hejvort, ovo mesto je oličenje ekstravagancije.

Svaki od ovih hotela nudi personalizovana iskustva. Od izleta u dolinu Napa i privatnih obroka do časova surfovanja u okeanu, vaš san o savršenom odmoru u Kaliforniji čeka da se ispuni.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika