fbpx

Zašto treba da posetite Sejšele

Otkrijte jedinstveni odmor.

Sejšeli su zemlja jedinstvene lepote od 115 ostrva. Smeštena u azurnim, toplim vodama Indijskog okeana, ostrva predstavljaju divnu mešavinu mira i spokoja. Nije iznenađujuće što su Sejšeli omiljena destinacija mnogih džet setera. Njihove skrivene plaže, netaknuta priroda i prizori koji oduzimaju dah čine ih jedinstvenom destinacijom. Izdvajamo 5 razloga zašto bi trebalo da planirate svoje sledeće putovanje baš na Sejšele.

Plaže

Uživajte u suncu, čistom belom pesku, blistavoj vodi i prelepim plažama. Sejšeli imaju sve. Otkrijte brojne skrivene peščane plaže i uživajte u svom odmoru. Ne propustite da posetite plažu Anse Source d’Argent na ostrvu La Digue, koja je poznata po svojim masivnim kamenim strukturama i koja se smatra najfotografisanijom plažom na svetu. Ovde su obilasci ostrva jedna od najboljih aktivnosti koja vam omogućava da istražite jedinstvene predele. Takođe, možete imati svoju privatnu plažu na ostrvu Fregate i doživeti jedinstveno iskustvo.

Priroda

Bićete fascinirani raznolikošću lokalnih ptica i kopnenih životinja, od najmanje žabe na zemlji do džinovskih kornjača. Sa šest morskih nacionalnih parkova među svojim živopisnim ostrvima, Sejšeli su raj za ronioce. Okružite se lepotom koralnih grebena i tropskih riba i otkrijte šareni univerzum ispod površine azurnog mora. Bićete svedoci magije prirode, koja kombinuje tirkiznu vodu, zelene džungle i nadrealne pejzaže. Da biste videli kako se gnezdi čuvena morska kornjača, uputite se na North Island, omiljeno mesto za sve putnike koji vole da kombinuju vrhunski smeštaj i doživljaje prirode.

Opuštanje

Krenite na put opuštanja i podmlađivanja, na mestu gde su mir i uživanje način života. Okruženi smirujućim zvucima talasa i bujnim zelenilom, brzo ćete se osećati preporođenim. Uživajte u terapeutskim masažama i tretmanima u Four Seasons Resort Seychelles. Ovde možete iskusiti višednevna Spa putovanja koja su dizajnirana da odgovore na specifične potrebe svakog putnika.

Za one koji iznad svega cene privatnost, pridružite nam se u otkrivanju Maia Luxury Resort & Spa. Maia je upečatljiva kombinacija uticaja astečkog i balijskog dizajna, sa samo deset vila na obali okeana i 20 panoramskih vila. Njihova filozofija se zasniva na pronalaženju ličnog mira i opuštanju.

Kada dođe vreme da zaustavite svoj užurbani tempo i ponovo otkrijete lepotu prirode i uživanje u odmoru, Sejšeli su vrhunsko mesto koje treba da posetite.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika